Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence bizim konuşmamız lazım..Ne de olsa bir ideoloji dışındakilerin siyaset konuşmaları yasak hiçbir tahrikin olmamasına rağmen..Durun bende Anti-AKP resmi koyayımda mesajım silinmesin..:yenieek:

Bence bizim konuşmamız lazım..Ne de olsa bir ideoloji dışındakilerin siyaset konuşmaları yasak hiçbir tahrikin olmamasına rağmen..Durun bende Anti-AKP resmi koyayımda mesajım silinmesin..:yenieek:

Vallahi ben buradaki çoğu arkadaştan ideoloji yönünden ayrılıyorum. Ama mesajlarım falanda silinmiyor.

Siyaset konuşan var hala .Kuralları okumadılar sanırım hiç?

Vallahi ben buradaki çoğu arkadaştan ideoloji yönünden ayrılıyorum. Ama mesajlarım falanda silinmiyor.

Ben yalan söylemiyorum..Mesajlarımda da en ufak tahrik olmamasına rağmen oradaki modların tavrı net..İsteyen orada hiçbir kanal bu olayları yayınlamıyor vay be diyor ama asıl kendileri sansürün kralını yapıyorlar..:yenieek:

transfer?

Sn Başbakan, A.Albayrak ı ziyaret etmiş...

YANİİİİİİ;

Spordan sorumlu devlet bakanlığı olmasa da;:D

milletvekilliği garanti bence...:cool::cool::cool:

Beyler Abdullh Avcı açıklama yaptımı maçla ilgili?

Utandım mesajımdan ya hala devam ediyomuş olaylar....

beyler ulke kayniyor.. yemisim transferini.. sivil polisler saga sola saldiriyormus halka sonradan terorist diyebilmek icin..

Yanınızda bomba patlarken Aydın mı Erman Kılıç mı,X faydalı olur mu muhabbetlerine devam :SS:

yok ya .arkadasin derdi baska . türk yabanci kiyaslamasina deginiyor resmen. yabancilara karsi bir sorunu var malesef arkadasin ben bunu sezdin resmen malesef.

arkadaş yeter erman sneijder karşılaştırması midemi bulandırdı erman inşallah katkı sağlar ayrıca sneijder daha kamp görmedi 4a aydır top oynamamasına rağmen iyiydi yarım sezonda sezona süper olacak bu arada geriden geliyorum sayfa 303 :D

antuda bile konusu varken bizde bu olayların konusu olmaması ayrı bi komedi...kusura bakmayın ama sayın yöneticiler antu sizden bir adım önde...:mad:

sadece halktv yayin yapiyor.. yandas medya dilini yutmus.. savas cikti medya korkusundan yemek programi yayinliyor..

cnnturk de en sonunda dayanamadi mevzu ile ilgili program koydu.. fakat onlar da taksimden canli yayin yapmiyorlar.. butun dunyada bir cok kanal canli yayin yapiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt