Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaş, konu dışına çıkanlar için farklı başlıklar var, göz göre göre provoke etmeyin insanları.

sneijder satılsa ne güzel olur aslında. chelsea iyi para verir

Serdar Taşçı > Fenerbahçe

Gökhan Töre > Beşiktaş

*********************'ya göre haberler böyle hatta anlaşmışlar bile.

Artık kızmaya başladım,görünen o ki yabancı sınırı değişmeyecek.

Eldede kaliteli Türk yok zor günler bizi bekler.

İnler,Frei'da yalan oldu.

Serdar Taşçı zaten lüzumsuzun teki gerek yok , Aykut , Serdar Aziz veya Ömer Toprak'tan birini alabiliriz yerli stoper olarak çok daha iyidir , elimizde Gökhan Zan'da var.

Gökhan Töre'yi ise kiralıyor sanırım Beşiktaş , böyle olması iyi oldu , bu sezon bakalım biraz izleyelim baktık iş yapıyor , biz alırız bonservisini Beşiktaş'ın alacak durumu yok o yüzden anca kiralayabilirler deniyor :)

İnler ve Frei getireceğiz diye düşünüyorum :)

Wesley Sneijder gibi bir reisi getirmişiz , gelecek sezon patlamaya yapacak onun sezonu olacak , belki bir CR#7 ve Messi'den sonra Dünya'nın en büyük , en klas oyuncusu ancak beğendiremiyoruz , satalımlara , iyi para ederlere erken başladı bazıları.

Wesley Sneijder gibi bir reisi getirmişiz , gelecek sezon patlamaya yapacak onun sezonu olacak , belki bir CR#7 ve Messi'den sonra Dünya'nın en büyük , en klas oyuncusu ancak beğendiremiyoruz , satalımlara , iyi para ederlere erken başladı bazıları.

sanane kardşeşim nerden biliyorsun düşündüklerimi. böyle dolaylı yoldan çocuk çocuk laf sokucagına adam gibi derdin neyse söylersin. belki 18 yaşında olur

ben ne dedim simdi taksim bilmemne konusuna girmem engellendi. sabahtan aksama kadar burada siyaset yapanlar ceza almazken benim girişimi engellemişler.

adminler sizde gram beyin yok gidin bi hava alın kolayınıza geliyor iki kelime yazanı uzaklaştırmak. çocukca hareketler.

4 X 4 'lük bir kadro olmaz ; yedi (7) yabancılı her maç hükmen 3-0 mağlup sayılan bir takım olur :D

Ben kadroda yazdığım ; Chedjou + Kolarov + Gökhan + Arda'nın şart olduğunu düşünüyorum takımımız da diğer bölgeler , gerçekten çok kaliteli zaten.

Ha bu dört transfere + Nani'yi de ekleyebilecek gücümüz varsa bir şekilde sakatlık , ceza , ŞL'de zor bir maç öncesi bir lig maçında , ŞL'de yorucu bir maç sonrası yine bir lig maçında ve Türkiye Kupası'nda vs. sürekli rotasyon yaparak oynatabiliriz yedi (7) yabancımızı orası ayrı mesele :)

Tabi birde ;

Dany , Ujfalusi , Riera , Amrabat ve Elmander'i de göndermek şart :)

ben ş.ligi icin konusuyorum ligde sağ bekte duruma göre hamitte oynayabilir.sen burağı sağ açığa yazmışsın.ben burağı sağ açıkta göreceğime hamiti sağ bekte görmeyi tercih ederim çünkü buraktan asla bir sağ açık olamaz o vasfa sahip değil

ben ne dedim simdi taksim bilmemne konusuna girmem engellendi. sabahtan aksama kadar burada siyaset yapanlar ceza almazken benim girişimi engellemişler.

adminler sizde gram beyin yok gidin bi hava alın kolayınıza geliyor iki kelime yazanı uzaklaştırmak. çocukca hareketler.

Konu ciddi bir konu, dalga geçtin ben de her dalga geçene yaptığım gibi attım. Hemen hakareti yapıştırıp ne kadar doğru yaptığımı göstermişsin teşekkür ederim.

Olaylara tepki güzel birşey ama sadece şunu söylemek istiyorum ki keşke ağaçlar kesilecek diye gösterdiğimiz bu büyük tepkiyi askerlerimiz şehit olurken de gösterebilseydik. Samimiyet çok önemli

Olaylara tepki güzel birşey ama sadece şunu söylemek istiyorum ki keşke ağaçlar kesilecek diye gösterdiğimiz bu büyük tepkiyi askerlerimiz şehit olurken de gösterebilseydik. Samimiyet çok önemli

transfer nöbetinde şimdi bunu mu konuşalım yani ne alaka ya allahım editle hemen kendini

Çok boş adamsın öyle böyle değil yani

Konu ciddi bir konu, dalga geçtin ben de her dalga geçene yaptığım gibi attım. Hemen hakareti yapıştırıp ne kadar doğru yaptığımı göstermişsin teşekkür ederim.

dalga geçmek olarak algıladığına göre siyasi bir taraf tuttuğundan yorumum sana karşı ters gelmiş.

oysa adminler taraf tutmazdı. beni haklı çıkardığın için teşekkürler.

transfer nöbetinde şimdi bunu mu konuşalım yani ne alaka ya allahım editle hemen kendini

kardeşim herkez yazmış bende onlar için yazıyorum samimiyet çok önemli diyorum siyasi birşey değil yazdığımı zaten her türlü siyasetin canı cehenneme

neyse bırakın siyaseti arkadaşlar hiç gelişme duyum v.s yokmu ?

ben ş.ligi icin konusuyorum ligde sağ bekte duruma göre hamitte oynayabilir.sen burağı sağ açığa yazmışsın.ben burağı sağ açıkta göreceğime hamiti sağ bekte görmeyi tercih ederim çünkü buraktan asla bir sağ açık olamaz o vasfa sahip değil

Açık gibi görünüyor genel dizilişte , normalde sağdan gelip , gizli forvet şeklinde oynayacak sanırım Fatih Hoca'da bunu düşünüyor :)

evet dengim degilsin ama orda mesajında anlaşılıyor yani herkesi kendin gibi sanma niyetin açık belli. sindirmeden yorumnyapmasan senin yararına. abi tavsiyesi

Engin Talü , benden uzak dur başka da bir şey istemiyorum , zaten yeterince nefret ettiriyorsun kendinden şu forumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt