Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder satılsa ne güzel olur aslında. chelsea iyi para verir

Wesley Sneijder gibi bir reisi getirmişiz , gelecek sezon patlamaya yapacak onun sezonu olacak , belki bir CR#7 ve Messi'den sonra Dünya'nın en büyük , en klas oyuncusu ancak beğendiremiyoruz , satalımlara , iyi para ederlere erken başladı bazıları.

Sen kimsin ki seninle muhattap olacağım , laf sokacağım falan.

sende kıvırmasan kafi.

orayıda ben boldlamadım renktaş.

beni bilen bilir sen dert etme. ederlerse ederler onların hür iradeleri

Bizi bilen bilir bilmeyen kendisi bilir akilli olun ;)

öff öff tamam kardeş iyi yaz tatilleri

Re: Transfer Nöbeti

1 aylik zamanımız var transferler icin ne kadar uzun bir zaman gibi gozuksede biz isimizi saglama almaliyiz öncelikle kadro biraz sisti ozellikle yabanci konusunda takas veya diger yollar ile onlardan kurtulmaliyiz (fazlaliklardan) ne yapip ne edip kamptan once transferler bitmelidir ama bu yuzdende gidip alel acele oyuncu transfer edilmemeli imparatorun listesine gore hareket edilmelidir

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Nasıl biyer la burası herkes farklı telden çalıyor :lol:

Heryerden Nani bitmiş haberi gelmeye başladı ama Oktay Derelioğlu demeden inanmam. Hayırlısı olsun...

sneijderi chelseaye 15e felan itelersek ilerde arda nani drogba burak 4 lüsüyle oynarız ortadada inler selçuk 2lisiyle hem 4 4 2 yide raha bir şekilde oynarız inşallah haber doğrdur

Sneijder'i 'itelemek' isteyenlere Allah akil, fikir ve futbol bilgisi versin.

Seneye sezon basi kampina katilmis bir Sneijder ligin de avrupa'nin da anasini aglatir. SNEIJDER'den bahsediyoruz. Dunyanin en iyi oyun kurucularin basinda geliyor.

Ve bazi 'cok bilmis' taraftarimiz adami Chelsea'ya 'itelemek' istiyor. Umarim haber dogru degildir. Seneye Sneijder bizde olursa gosterecegi muhtesem performansi sonrasi burda ayni isimler "buyuksun Sneijder" diyecek.

npc4j.png

Sneijder'i 'itelemek' isteyenlere Allah akil, fikir ve futbol bilgisi versin.

Seneye sezon basi kampina katilmis bir Sneijder ligin de avrupa'nin da anasini aglatir. SNEIJDER'den bahsediyoruz. Dunyanin en iyi oyun kurucularin basinda geliyor.

Ve bazi 'cok bilmis' taraftarimiz adami Chelsea'ya 'itelemek' istiyor. Umarim haber dogru degildir. Seneye Sneijder bizde olursa gosterecegi muhtesem performansi sonrasi burda ayni isimler "buyuksun Sneijder" diyecek.

10 sneijderi 1 ardaya değişmem arda neyaptı geçen sene sneijder ne yaptı klüpte nakit para yok anlamıyormusun ?

10 sneijderi 1 ardaya değişmem arda neyaptı geçen sene sneijder ne yaptı klüpte nakit para yok anlamıyormusun ?

Bizim suan nakit s!kintimiz var. Mesele bu. Bunu da cozebilirsin oyuncu satmadan.

Sen Sneijder'in kim oldugunu bilmiyon bu yorumundan bunu net olarak anladim. Git Sneijder'in eski goruntulerini izle.

Sneijder'in bizde istenilen performansi gosterememesinin nedeni Inter'de uzun sure oynamamis olmasidir. Sezon basi kampina katilmis bir Sneijder ortaligi dagitir bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Mesela Melo. Sezon basi kampina katilmadi, lig basladiktan sonra oynamaya basladi. Koca bir devre hazir hale gelmekle ugrasti. Devre arasinda kampa katildi. Sonra 2. devre itibaren Melo'nun performansi yukseldikce yukseldi. Bildigimiz Melo oldu, dunya klasinda performans gostermeye basladi.

Seneye Sneijder bomba gibi olacak bunu not et. Bu Drogba icinde gecerli. Asil seneye bu oyunculari izleyin.

Bizim suan nakit s!kintimiz var. Mesele bu. Bunu da cozebilirsin oyuncu satmadan.

Sen Sneijder'in kim oldugunu bilmiyon bu yorumundan bunu net olarak anladim. Git Sneijder'in eski goruntulerini izle.

Sneijder'in bizde istenilen performansi gosterememesinin nedeni Inter'de uzun sure oynamamis olmasidir. Sezon basi kampina katilmis bir Sneijder ortaligi dagitir bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Mesela Melo. Sezon basi kampina katilmadi, lig basladiktan sonra oynamaya basladi. Koca bir devre hazir hale gelmekle ugrasti. Devre arasinda kampa katildi. Sonra 2. devre itibaren Melo'nun performansi yukseldikce yukseldi. Bildigimiz Melo oldu, dunya klasinda performans gostermeye basladi.

Seneye Sneijder bomba gibi olacak bunu not et. Bu Drogba icinde gecerli. Asil seneye bu oyunculari izleyin.

Nakit sıkıntımız var derken?

Konu ciddi bir konu, dalga geçtin ben de her dalga geçene yaptığım gibi attım. Hemen hakareti yapıştırıp ne kadar doğru yaptığımı göstermişsin teşekkür ederim.

Hiç Kusura bakma patron:

Gezi parkı konusundan ben de postalı yedim. Dalga geçmedim, Hakaret içerikli tek kelimem yoktu, gene Atıldım. NEDEN :

Sadece bazı haberlerin yalanlandığı gerçeğini ve sağduyu çağrıları yaptığım için....

Sağduyu ve mantıklı olma çağrısını susturmaya çalışmanın manası nedir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt