Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dany>>>>>>>>Totenham haberleri var. Doğruluğu var mı acaba?

10 sneijderi 1 ardaya değişmem arda neyaptı geçen sene sneijder ne yaptı klüpte nakit para yok anlamıyormusun ?

Bence sneijder i devre arasına kadar da olsa takımda tutmalıyız...

Hazır bir sneijder belki daha farklı olur.. Hem daha fazla paraya gider...

Nakit sıkıntımız var derken?

Guvendigim kisilere gore nakit s!kintimiz varmis yani mesela gecen sene cash parayi masaya yatiriyorduk aliyorduk oyunculari. Vadeye pek yaymadim benim bildigim ama suan bunu yapamiyoruz. Kuluplerde uzun vadelere yaklasmayabiliyor. Chedjou bu anlamda guzel bir ornek. Bitmesi biraz uzun surdu bu yuzden. Gorusmeler uzadi vs. Mesela Yandex ile sponsorluk anlasmamizi yeniledik/uzattik tam bu transfer oncesi. Sonra birden Chedjou'nun bittigi aciklandi...

Cozulmeyecek bir sorun degil yani. Hele bunu oyuncu satmak icin bir bahane olarak kullanmak cok komik burda bazilarinin yaptigi gibi.

Inler 12 Milyon falan yaziyor haberlerde. Bu parayi verecegimize 6 Milyon'a tanidigimiz ve bunun yaninda takimi taniyan, bilen Meloyu almak daha mantikli olur, hem Gökhan'in yasi Meloyla ayni. Pek anlamli olmaz bence Inler transferi "ucuz" Melo dururken.

Inler 12 Milyon falan yaziyor haberlerde. Bu parayi verecegimize 6 Milyon'a tanidigimiz ve bunun yaninda takimi taniyan, bilen Meloyu almak daha mantikli olur, hem Gökhan'in yasi Meloyla ayni. Pek anlamli olmaz bence Inler transferi "ucuz" Melo dururken.

İnleri yerli statüsünde oynayacağı için istiyoruz zaten.

Bu durumda Hakan Balta ile devam etmemiz gerekecek. 11'de oynatacak yerli lazim bize. Sürekli yabanci, yabanci nereye kadar?

​

Sanki forumda türk vatandaşları yok israil vatandaşları var burasıda sanki haganah hepsi erdoğana kin kusuyor hayret benide engellediler:) herneyse...konumuza dönelim nani ile ilgili çok dedikodu dönüyor varmı gelişme

Yerlilerin su anki gereksiz degeri bu iste. Bende biliyorum mecbur bir yerlere yerli koymamizin sart oldugunu ama ben Gökhan'in Melonun yerine cup diye oturacagindan tereddüt ediyorum. Gökhani cok izleme sansim olmadi onun icin de pek bir sey söyleyemem. Melo bu takim icin gercekten önemli bir oyuncu. Tabi sac bas yoldurttu ilk devre neredeyse her macta ama sonradan düzelme gösterdi. Bakalim yönetim ne yapacak. Su yabanci siniri bizim cok ama cok basimiz agritacak daha.

İnleri yerli statüsünde oynayacağı için istiyoruz zaten.

Bu durumda Hakan Balta ile devam etmemiz gerekecek. 11'de oynatacak yerli lazim bize. Sürekli yabanci, yabanci nereye kadar?

​

Ne hale geldik yaaa.... Biraz evvel TV de gördüm..:b5:

İçinde birkaç tane Türk Bayrağı var diye , masum vatandaşları yüzlerce kızılbayrak taşıyan grubun peşine taktılar kimse farkında değil..:sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt