Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Necati ve Umut hem yerli hem iyi.Ayrıca olur da Burak'ı satarsak kesin ihtiyacımız var.Erman ise çok iyi yedek olur 6+0 için.

Burak'ı satmayız bu saatten sonra oyunumuz belli şablonumuz belli ; en fazla Burak - Arda takası olur ancak öyle de yine yabancı sınırını aşıyoruz , sağ açık boş kalıyor , belki ligde Frei'ye ve Töre'ye güvenebiliriz yada Serdar Gürler'e , Emrah Başsan'a falan ama ŞL'de ne yapacağız ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Gökhan

Hamit Sneijder Selçuk

Drogba Burak​

Chedjou --> 6.3 Mn €

Kolarov --> 7 Mn €

Gökhan --> 10-12 Mn €

+________________________

25 Mn € civarı bir bedel ediyor.

Dany --> 5-6 Mn €

Riera --> 1-2 Mn €

Melo --> Kira bitişi

Amrabat --> 5-6 Mn €

Elmander --> 2-3-4 Mn €

+

Culio

Serdar Eylik

Sercan

Mehmet Batdal

+_________________________________________________

Minimum 15 Mn € - Maksimum 20 Mn € civarı bir bedel ediyor.

Yani 25 Mn € harcasak maksimum , minimumda bu oyunculardan 15 Mn € gelir sağlasak , 10 Mn €'ya harika bir as takıma sahip oluyoruz bir 10 Mn € daha koyup yedek kulübesini de güçlendirebiliriz :)

Ujfalusi , Aykut , Çağlar ve Engin'in zaten sözleşmesi bitti.

Bu takımın üstüne şöyle bir yedek kulübesi olabilir ;

Eray , Şener , Aykut Demir / Serdar Aziz / Ömer Toprak , Jem / Yekta / Ceyhun , Kerim Frei / Gökhan Töre / Serdar Gürler , Erman , Umut / Necati

nani şu an yakın gibi bize.menajerle haber göndermeler falan....10 gün içinde bişeyler olur.sabırlı olun.şu yabancı sayısı da çözülür.koskoca GS'yı tutuyoruz.hiç kimse önünde duramaz.boş yere kafa yormayın.seneye tff falan kalmaz.

Ilk Gökhan Inler alinsa daha da mutlu olurum:lol: Ya harbidan Nani + Gökhan gelse Gökhan'in Transfer'ine daha cok sevinirim galiba:o

Re: Transfer Nöbeti

Dün eglenmek icin bir klube gittik biz eglenirken arabami soymuslar allahtan cüzdanı koltuk altına koymustum onu gormemis yoksa ne var ne yok içinden almış 2 euro bozuk parayi bile serefsiz Galatasaray atkisi vardi sevgilim hediye etmişti 1 ay önce onuda almış.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dün eglenmek icin bir klube gittik biz eglenirken arabami soymuslar allahtan cüzdanı koltuk altına koymustum onu gormemis yoksa ne var ne yok içinden almış 2 euro bozuk parayi bile serefsiz Galatasaray atkisi vardi sevgilim hediye etmişti 1 ay önce onuda almış.

Yapma ya :( Serefsiz'ler, haram olsun hemi:mad:

:D

Sa arkadaslar.

Ligde Hakan Balta ile idare edilemez mi? Avrupa'da Riera'yi koyarsin.

Bana da öyle geliyor , birde yan yana izlemek istediğim beni en çok heyecanlandıran ikili oluşmuş olacak ; İnan - İnler buda ayrı bir güzel :)

bana göre yabancı sayısı sorunu da halledilcek,melo da taraftar baskısıyla alınacak.GS kükredi mi fener istiyo yabancısı sayısı şöyle olacak,böyle olacak diye bişey olamaz.

Ynt: Transfer Nöbeti

Hazir millet tweeter kusunun basindayken birr de tffistifa diye eylememi gecsek ne:D

Bu adamlar futbolu katletmek iciin ant icmisler

Sa arkadaslar.

Ligde Hakan Balta ile idare edilemez mi? Avrupa'da Riera'yi koyarsin.

sorun burda zaten. Riera Avrupa'da idare edemiyor. Tökezliyor , Real maçlarını hatırlayalım pls.. sol tarafımıza atılan tüm uzun toplar gol pozisyonuna dönüştü

Geçmiş olsun.

Hakan Balta'nın Kasımpaşa maçındaki performansı aklımdan çıkmıyor. Sürekli oynadığı zaman o performansı alabiliyoruz ki bir de hızlı ve çevik kanat oyuncularına karşı oynadığı maçlar aklıma geliyor. Bkz: Manchester maçı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt