Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

renktaş nedir gelişmeler:ayatollah:

Gelişme yok bütün ipler an itibariyle Gökhan İnler'in üstünde , bir yandan da Kolarov haberleri var , Eurosport'ta falan , 7 Mn € teklif etmişiz , City ve Kolarov sıcak bakmış , Tulun hallediyormuş vs.

İnşallah iyi olacak ya çok iyi olacak :)

Yıllık 10 milyon euro verceklerse sonra FEDA diyip durmasın bunların yöneticisi.Gelirse bence süper olur inşallah da gelir.

Re: Transfer Nöbeti

O kadarda değil hocam , Serdar tam lider vasıflı bir stoper değil , Chedjou ondan çok daha kaliteli , Semih - Serdar hattı çok kötü olurdu bence , ama rotasyona gelebilecek en iyi yerli iki stoperden birisi kendisi :)

Bu arada 5 Mn €'ya serbest kalma maddesi var , Almanya dışında ki bir takıma şeklinde :)

1 yıllık da sözleşmesi kalmış 3-4 Mn € gibi bir rakama rahat alırız bence , yurt içinde onun kadar iyi olmayanlara bu fiyatı çekiyorlar , Serdar'ı alırsak çok iyi olur açıkcası :)

hangisini tercih edersin?

Danny-Serdar?

Semih-Chedjou?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Gelişme yok bütün ipler an itibariyle Gökhan İnler'in üstünde , bir yandan da Kolarov haberleri var , Eurosport'ta falan , 7 Mn € teklif etmişiz , City ve Kolarov sıcak bakmış , Tulun hallediyormuş vs.

İnşallah iyi olacak ya çok iyi olacak :)

kolarov süper olur yalnız Gökhan çok kritik transfer umarım olur wesley mou istiyor diyorlardı birde

Semih/Serdar-Chedjou tabiii ki de:D:asd:

kolarovun nesi süper ya boş işler

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

hangisini tercih edersin?

Danny-Serdar?

Semih-Chedjou?

Chedjou her türlü , Serdar'dan da , Dany'den de açık ara iyi stoper , ancak Semih'in biraz gelişimi yavaşladı Ujfalusi'nin sakatlığı ile eğer Ujfa kalır ve bu konuda antrenör vs. olup Semih'e destek olursa Semih - Chedjou her türlü akar :)

Elbet rotasyon olacak 3-4 Mn € Aykut'a verene kadar , Taşçı'ya veririm daha iyi değil mi ?

Sabri kalsın ama kanat olarak kalsın , sağ bek olarak yerli potansiyelleri denemeliyiz diye düşünüyorum ;

Şener Özbayraklı , Alpaslan Öztürk , Ozan Tufan ve Veysel Sarı şuan için en büyük yerli sağ bek potansiyelleri gibi duruyorlar :)

Chedjou alınmasaydı bir ihtimal ama artık Taşçı'yı alma ihtimalimiz kalmadı.Taşçı alınsaydı kontenjanı rahatlatmak için alınırdı.Şimdi alınmaz artık.

Bende isterim genç sağ bek ama şimdilik hocanın böyle bir hedefi olduğunu düşünmüyorum.5 yabancıya geçilen senede kesin alırız ama.

Chedjou alınmasaydı bir ihtimal ama artık Taşçı'yı alma ihtimalimiz kalmadı.Taşçı alınsaydı kontenjanı rahatlatmak için alınırdı.Şimdi alınmaz artık.

Bende isterim genç sağ bek ama şimdilik hocanın böyle bir hedefi olduğunu düşünmüyorum.5 yabancıya geçilen senede kesin alırız ama.

Geç kalmış olmayalım da yine kaptırmış olmayalım , GG gibi , Fenere falan.

Ne yazmışım kardeşim ben bu kadar kötü bilemedim inan :) Sadece vasat dedim,kendini geliştirmiyor ama yıllık 1 milyon euro garanti para alıyor dedim.Birde yerli kadromuz çok kısıtlı,biran önce kaliteli yerli oyuncu almalıyız yoksa kalite olarak çok yetersiz olan Sabri vb.oyuncularla oynamak zorunda kalacağız dedim,hepsi bu :)

Direkt olarak Sabri diye lafa başlayanlarda bugüne kadar hep bir alaycı tavır olduğu için bende antipati oluşuyor böyle durumlarda ama sen izahını ettin senlik bir sıkıntı yok görüşüne de samimiyetinden ötürü saygı duyuyorum.

M. City 0:4 GS

:cool::ayatollah:

485436_10201246816073911_981352511_n.jpg

Arda gol atti

Carlinhos mu Kolarov mu istersiniz ?

Nani gelirse takım uçar :))

Sola Arda Sağa Nani..

Süper takım olur.

Re: Transfer Nöbeti

Ashley Cole.

Ath madridin sol beki dehset ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt