Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

S.a beyler var mi gelismeler finaller vardida calisiyordum son durum nedir renkdaslarim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Kendini birsey saniyor bu adam. Arda degilmi 1 senedir bize geri gelmek icin yalvaran? Ama medya'ya "cok mutluyum, burda kalmak istiyorum" gibi laflar ediyor. Meyda onunde farkli, medya arkasinda farkli. Biraz durust ol.

Türkiye yi temsil etmeyi devam edecem dedi artı Caner Erkin i övdü çok büyük bir potansiyeli var dedi

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Cevap: Transfer Nöbeti

caner erkin iyi ve kritik bir oyuncu

caner yetenekli oyuncu evet çok kolay adam eksiltebiliyor.

fakat oyun içinde skora etkisi yok denecek kadar az değişik stayla.

inler arda taşcı gelecek dertler bitecek diyorlar

3876186_orig.jpg

:D :lol::lol::lol:

modlar çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim (!)

Transfer Yok Dediler, Geldim.

Transfer konuşulacak zaman değil ama şunları yazmadan edemiyorum. Ülkede futbola siyaset karışmış, başbakan çıkıyor "gerekirse 5 sene gitmeyiz" diyor. Vergileri arttıracaklarmış. Yabancı sınırı düşecekmiş. Bugün yine çıkıyor başbakan beşiktaşı stad konusunda alttan tehdit ediyor olaylardan sonra. Ya başbakansan ekonomiyle ilgilen, şunla bunla ilgilen anlarımda SENİN FUTBOLLA NE İŞİN VAR KARDEŞİM? Futbol dediğin şeyin dokunulmazlığı vardır, tüm spor dallarının dokunulmazlığı bir yana FUTBOLA DO-KU-NA-MAZ-SIN!!! Dokunursan sana defol lan buradan der UEFA ve FİFA ondan sonra görürsün dediğim dedik yapmanın Avrupa'da geçmeyeceğini.

(ADMİN ve MOD arkadaşlar yazdığım mesaj bir siyasi partiyi kötüleyen ve siyasi tartışma yaratacak bir konu değildir. Tartışma yaratacak bir mesaj değil çünkü tartışılacak bir durum yok. Kimse bu yazdığıma yalan diyemez. Bu mesaj lütfen silinmesin.)

Benim cevap vermeme gerek yok herhalde forumda herkese Özgür küfür etti diye pm atsanız herkes güler :D

Sizi tenzih ediyorum fakat adı özgür olan yöneticiniz bir topikde öyle güzel küfür ediyorki edilen küfürlere öyle güzel göz yumuyor ki bazen bu durum yönetimin bir hakkı mı acaba diye düşünmeden geçemiyorum.:)

Açılım istiyor arkadaş rte amcasindan örnek almış galiba.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Şimdi sıkıntıdan Coritiba maçını izliyorum bu nasıl bir berbat ligdir.

Bu arada Lincoln'de olan 10 numarıyı Akex'e vermişler Lincoln 99 numarıyı giriyor.

Maça da sonradan David'in yerine girdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt