Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eskiden dutluktu buralar..

muslera

eboue semih chedjou carlinhos

melo selçuk

nani wesley quaresma

drogba çok tatlı olmadı mı ama

Olaylar yüzünden transfer heyecanıda kalmadı arkadaş.

Ronaldinho : ''Türkiye'ye transfer olabileceğim iddaları sürülüyor. Gideceğim takım ise Beşiktaş olarak söylendiğini duydum ben Türkiye'den bir tek Galatasaray'ı tanıyorum.'

Ronaldinho : ''Türkiye'ye transfer olabileceğim iddaları sürülüyor. Gideceğim takım ise Beşiktaş olarak söylendiğini duydum ben Türkiye'den bir tek Galatasaray'ı tanıyorum.'

Ya böyle birsey dedigine gercekten adam akilli kafasiyla inaniyormusunuz?

Facebook'ta yalan yazip duruyorlar, inanmayin.

muslera

eboue semih chedjou carlinhos

melo selçuk

nani wesley quaresma

drogba çok tatlı olmadı mı ama

Yabanci sinirsiz bir kadro yapmissin ve Q7'yi koymusun. Saka mi bu? :D.

Q7 kim Allah askina? Porto'dan sonra git gide geriye gitti en son dibi gordu Araplarda. Allah korusun diyorum. Bu adam bugune kadar ne yapti da bu kadar isteniyor anlamis degilim.

Yetenek falan demeyin, hele CR7'dan daha yetenekli falan laflarini gecelim. Bu isler SADECE yetenekle olsaydi bizim kadro'nun tamami yerlilerden olusurdu.

Q7 yerine Fransa'dan canavar gibi kanat alirsin ve performans vereceginden de emin olursun.

[h=5]Real Madrid ve Manchester efsaneler maçı var İspanya'da. Maç Türkiye saati ile 17:30'da başlayacak Real Madrid Tv'de yayınlanacak.

Manchester United: Van der Sar, Van der Gouw, Berg, Blackmore, Irwin, Johnsen, Martin, Stam, Fortune, Robson, Scholes, Sharpe, Cole, Sheringham, Van Nistelrooy y Yorke.

Real Madrid: Contreras, Sánchez, Cannavaro, Helguera, Hierro, Pavón, Salgado, Sanz, Amavisca, De la Red, Figo, McManaman, Makelele, Zidane, Alfonso, Butragueño, Morientes, Van Nistelrooy.[/h]

Müthiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt