Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

fener 7, bjk 11 transfer yaptıda haberimiz mi yok ya, ne kötüsü insaf sadece insaf.

biz en büyüğüz onlara göre hareket etmeyiz. sen yap gtransferleri otur rahat rahat bekle..

ayrıca hiçbir zaman opsiyon kullanmıyoruz anlamadım bu işi umuta 3 meloya 6 ver takımı bozma

02-06-carlos.jpg

Carlos, Sivas için geldi...

Vay be Carlos geldi demek.

Yerinde olsam kazandığım paraları yerdim doğrusu.

Ynt: Transfer Nöbeti

Çok aptalca bir hamle , Türk hocadan vazgeçmeyecen hele Carlos için asla..

Cok biliyorsun. Turk hoca kimi alicaklardi? Mesut bakkal? Yilmaz vural?? Devre arasinda da baska kovulanlara donerlerdi.. bu terane kac yildir donuyor. Hicbirinde ne istikrar var ne de baska birsey.

Carlos karari mantikli. Bence iyi bir hoca olur. Oyuncularla samimi,sert ve iyi gecinir . Taktiksel yonunu bilmem. Ama takima iyi oyuncular kazandirir.

Yeni bir oluşum yapılıyor. Bu sezon yine kötü şeyler olacak gibi.

Cok biliyorsun. Turk hoca kimi alicaklardi? Mesut bakkal? Yilmaz vural?? Devre arasinda da baska kovulanlara donerlerdi.. bu terane kac yildir donuyor. Hicbirinde ne istikrar var ne de baska birsey.

Carlos karari mantikli. Bence iyi bir hoca olur. Oyuncularla samimi,sert ve iyi gecinir . Taktiksel yonunu bilmem. Ama takima iyi oyuncular kazandirir.

Rızayı niye göndərdilər ki

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Rızayı niye göndərdilər ki

Bize Her Sevdadan Geriyə Kalan Sadece GALATASARAY!!!

Kimyar bozuldu zaten onla daha ileri gitmiyordu takim ve genek turk teknik direktor tribi var zaten. Devre arasinda. Beri sezonun bitimini bekliyorlardi

********************* iyi güzel de bazen fena sallıyorlar.

31 mayıs 2013 tarihi itibariyle sözleşmesi sona eren futbolcularımız

çağlar birinci

aydın yılmaz

engin baytar

gökhan zan

hakan balta

tomas ujfalusi

aykut erçetin

umut bulut

felipe melo

Cihat Prandellioğlu ‏@Carvasinho 2 sa Beyler Nani Galatasaray'da ve G.Sarayın oyuncusu ne zaman açıklanı bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt