Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper icin bunlari yazdi

Hakan Hatipoglu ‏@HakanHatipoglu 21 Mai Alper Potuk #galatasaray da rahat olun...

Hakan Hatipoglu ‏@HakanHatipoglu 21 Mai

Arkadaşlar ALPER POTUK transferi kapanmıştır. Alper Potuk seneye aslandır. Nokta!

birde bunu yazmis

Hakan Hatipoglu ‏@HakanHatipoglu 20 Mai

#galatasaray lılar bu dediğimi yazın bi kenara İNGİLTERE'nin EN İYİ futbolcusu GALATASARAY'A geliyor. DÜNYA YERİNDEN OYNAYACAK!!!!!

bu Twittlerden sonra Gs ile bir Twetti yok adamin 2 haftadir

ama şöylede birşey var alper konsunda syn. Ünal aysal bile yanıldı o bile beklemiyordu böyle birşey bence alper konusunda doğru tahmin tutturamaması birşey ifade etmiyor bence bu tarz kişilerin güvenilirliğini ölçmek için alper olaynı çıkartmamız gerekir diye düşünüyorum.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Cok biliyorsun. Turk hoca kimi alicaklardi? Mesut bakkal? Yilmaz vural?? Devre arasinda da baska kovulanlara donerlerdi.. bu terane kac yildir donuyor. Hicbirinde ne istikrar var ne de baska birsey.

Carlos karari mantikli. Bence iyi bir hoca olur. Oyuncularla samimi,sert ve iyi gecinir . Taktiksel yonunu bilmem. Ama takima iyi oyuncular kazandirir.

Tamam seninle tartışmaya gerek yok.Çok bilen kim belli oluyor.

ama şöylede birşey var alper konsunda syn. Ünal aysal bile yanıldı o bile beklemiyordu böyle birşey bence alper konusunda doğru tahmin tutturamaması birşey ifade etmiyor bence bu tarz kişilerin güvenilirliğini ölçmek için alper olaynı çıkartmamız gerekir diye düşünüyorum.

Yalnız Alper ile ilgili mesajını fenerle anlaştığı ortaya çıktığında, o belirsiz 3-4 saatlik zaman diliminde, yazdı..

FM 13'te Melo'nun bonservisini 2.5 milyon euro'ya aldim. Adamlar gercekte 6 milyon istiyor..

2014 Dünya Kupa'si oldugu icin Sneijder iyice kosmaya baslar seneye:lol:

Benim gözümde bambaska bir Sneijder görecegiz, tabi yine yanlis Pozisyon'da oynamazsa -.-

transferinde tadı kalmadı artık hiçbirşeyin tadı kalmadı son günlerde :S

Burak'ı ATL'ye satarsak ATL çöker. Arda'da avp sevdasından vazgeçer seneye tıpış tıpış geri döner.:trollface:

Jem, geçen transfer döneminde sürekli zarf atıyodu zaten bize. O transferde bir sorun çıkmaz.

Ama yanında İnler'i de almamız şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt