Eretna Karadogan
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 3.967
- 0
- 1.146
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan sence Nani gelecekmi
Jem Karacan için fikrin ne ?
Nani'yi isterim, gelirmi? Sanmiyorum. Daha iyi secenekleri olur. Gelmemesi de ama hayirli olabilir cünkü ben bu gidisati pek iyi bulmuyorum. Hem ekonomi acisindan hem planlama acisindan (yabanci sinirlamasi).
Jem su an sadece alternatif bir isim olur, yani kesinlikle 11 icin düsünmem. Bir cok kisi zaten sirf BPL'de oynuyor diye öneriyor.
Tek bu yani, baska nedeni yok sence?
Jem konusunda hemfikiriz de
Nani değilde kim , Arda mı ? Sanmam acıkcası ya kim akla gelen . Yada gelmiyen bi isim mi alacaklar
Aslında Chelseadan Marin fena değil ?
yabancı transferinde bizim gerimizde kalmaları vizyonsuzluktan sürünmeleri topçu getirememeleri vs.
Arda'yi bir kere hep beraber kafalardan simdilik silmek lazim.
Marin cok sacma olur, gidip Nani'yi alirim. Ama kendisini ne sekilde kullanacaksin? Kim kesilecek kanatli sisteme gecersek (hele forvet kim olacak)..? Her ne kadar kanatli sistemi savunsamda bizim su an icin en hayirlisi 4-3-1-2'yi güclendirmek degilmi diye düsünüyorum.
Cem Karacan hangi bölgenin oyuncusu???
Sizce Fener neden yabancı sınırının kalkmamasını istiyor?
Ortasaha merkez, dos
Marin kafadan örnekti ben şunu belirtmek isterim Burak 50 gol atsada o kadar abartılacak topçu değil . Sadece elindeki şansları iyi biliyor ve nasıl gelişeceğini bilerek o yöne yükleniyor . Burak ı 20 25 e satıp kanat ya da forvet farketmez bir kaç kaliteli topçu alabiliriz.
Geçen sene kaçırdığımız Shaqiri yi şuan ağzımız açık izliyoruz .
Bende Burak'in teknik acidan iyi futbolcu oldugunu düsünmüyorum, ama iyi bir golcü. Ve bu iyi golcüyü satarsan gecmis olsun diyorum herkese. Yabanci sinirlamasi varken Burak'i satmak yapilabilecek en son sey olur. Bizim direk oynayabilecek 3 oyuncumuz var yerli olarak; Selcuk, Burak, Semih ve belkide 4. Hamit.
Ama bize lazim 5.
Ayrica Drogba bu yüksek tempoyu ne kadar kaldirabilir o da soru isareti. Yani pek sicak bakmiyorum ben Burak'in satilmasina, hele bu sartlar altinda asla.
Oda bir bakış acısı olur ben Umut un bonservisinin alınmasını istiyorum . CM Bölgesine bir Türk alınmalı ama kim cidden soru işareti .