Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan sence Nani gelecekmi

Jem Karacan için fikrin ne ?

Nani'yi isterim, gelirmi? Sanmiyorum. Daha iyi secenekleri olur. Gelmemesi de ama hayirli olabilir cünkü ben bu gidisati pek iyi bulmuyorum. Hem ekonomi acisindan hem planlama acisindan (yabanci sinirlamasi).

Jem su an sadece alternatif bir isim olur, yani kesinlikle 11 icin düsünmem. Bir cok kisi zaten sirf BPL'de oynuyor diye öneriyor.

Jem Kracan fm'de efsane bir adam.

Bu arada 2014 yılındayım sağ ayaklı sol açık önerilerinize açığım

Nani'yi isterim, gelirmi? Sanmiyorum. Daha iyi secenekleri olur. Gelmemesi de ama hayirli olabilir cünkü ben bu gidisati pek iyi bulmuyorum. Hem ekonomi acisindan hem planlama acisindan (yabanci sinirlamasi).

Jem su an sadece alternatif bir isim olur, yani kesinlikle 11 icin düsünmem. Bir cok kisi zaten sirf BPL'de oynuyor diye öneriyor.

Jem konusunda hemfikiriz de

Nani değilde kim , Arda mı ? Sanmam acıkcası ya kim akla gelen . Yada gelmiyen bi isim mi alacaklar

Aslında Chelseadan Marin fena değil ?

______.._Sneijder_________

_____.._.._(Yekta)__________

Selçuk___________._Hamit

_______________.....__(Emre)

_______.._İnler___________

___.___..__(Jem)__________

Jem konusunda hemfikiriz de

Nani değilde kim , Arda mı ? Sanmam acıkcası ya kim akla gelen . Yada gelmiyen bi isim mi alacaklar

Aslında Chelseadan Marin fena değil ?

Arda'yi bir kere hep beraber kafalardan simdilik silmek lazim.

Marin cok sacma olur, gidip Nani'yi alirim. Ama kendisini ne sekilde kullanacaksin? Kim kesilecek kanatli sisteme gecersek (hele forvet kim olacak)..? Her ne kadar kanatli sistemi savunsamda bizim su an icin en hayirlisi 4-3-1-2'yi güclendirmek degilmi diye düsünüyorum.

Sneijder Drogba ve Burak bir arada oynayacak ve o takım da bir de kanat olucak bana çok saçma geliyor.

Lütfen Burak'ı sağ açık olarak düşünmeyiniz.Sağ açıkta Aydın > Burak

Arda'yi bir kere hep beraber kafalardan simdilik silmek lazim.

Marin cok sacma olur, gidip Nani'yi alirim. Ama kendisini ne sekilde kullanacaksin? Kim kesilecek kanatli sisteme gecersek (hele forvet kim olacak)..? Her ne kadar kanatli sistemi savunsamda bizim su an icin en hayirlisi 4-3-1-2'yi güclendirmek degilmi diye düsünüyorum.

Marin kafadan örnekti ben şunu belirtmek isterim Burak 50 gol atsada o kadar abartılacak topçu değil . Sadece elindeki şansları iyi biliyor ve nasıl gelişeceğini bilerek o yöne yükleniyor . Burak ı 20 25 e satıp kanat ya da forvet farketmez bir kaç kaliteli topçu alabiliriz.

Geçen sene kaçırdığımız Shaqiri yi şuan ağzımız açık izliyoruz .

Marin kafadan örnekti ben şunu belirtmek isterim Burak 50 gol atsada o kadar abartılacak topçu değil . Sadece elindeki şansları iyi biliyor ve nasıl gelişeceğini bilerek o yöne yükleniyor . Burak ı 20 25 e satıp kanat ya da forvet farketmez bir kaç kaliteli topçu alabiliriz.

Geçen sene kaçırdığımız Shaqiri yi şuan ağzımız açık izliyoruz .

Bende Burak'in teknik acidan iyi futbolcu oldugunu düsünmüyorum, ama iyi bir golcü. Ve bu iyi golcüyü satarsan gecmis olsun diyorum herkese. Yabanci sinirlamasi varken Burak'i satmak yapilabilecek en son sey olur. Bizim direk oynayabilecek 3 oyuncumuz var yerli olarak; Selcuk, Burak, Semih ve belkide 4. Hamit.

Ama bize lazim 5.

Ayrica Drogba bu yüksek tempoyu ne kadar kaldirabilir o da soru isareti. Yani pek sicak bakmiyorum ben Burak'in satilmasina, hele bu sartlar altinda asla.

Selamun Aleyküm

2 gündür giremiyorum son gelişmeler neler ?

Bende Burak'in teknik acidan iyi futbolcu oldugunu düsünmüyorum, ama iyi bir golcü. Ve bu iyi golcüyü satarsan gecmis olsun diyorum herkese. Yabanci sinirlamasi varken Burak'i satmak yapilabilecek en son sey olur. Bizim direk oynayabilecek 3 oyuncumuz var yerli olarak; Selcuk, Burak, Semih ve belkide 4. Hamit.

Ama bize lazim 5.

Ayrica Drogba bu yüksek tempoyu ne kadar kaldirabilir o da soru isareti. Yani pek sicak bakmiyorum ben Burak'in satilmasina, hele bu sartlar altinda asla.

Oda bir bakış acısı olur ben Umut un bonservisinin alınmasını istiyorum . CM Bölgesine bir Türk alınmalı ama kim cidden soru işareti .

Oda bir bakış acısı olur ben Umut un bonservisinin alınmasını istiyorum . CM Bölgesine bir Türk alınmalı ama kim cidden soru işareti .

Iyide Birdal, Burak'i satip yerine Umut'u monte etmek CL seviyesinde oynamak isteyen bir takim icin kendi ayagina kursun sIkmak gibi birsey olmazmi?

4-3-1-2 devam edecekse bile 2 tane yerli kanat almamız lazım kulübe için.

Asıl taktiğimiz bu olsa dahi yeri gelecek maç öncesinde veya maç içerisinde illaki kanatlı formasyona geçilecektir.

Kulübede Engin var ama eski halinden eser yok.

Aydın zaten yetersiz.

Amrabat'ta 6+0+4'ten dolayı tribünde kalacak.

Yerli kanat şart.

[h=1]gökhan inler[/h] paylaş

araştır

takip et

başlıkta ara

galatasaray'a transfer olursa, fenerbahçe kulübü yabancı sınırının serbest bırakılmasını isteyecektir.

paylaş

31.05.2013 12:00 srfydn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt