Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder sanki gözden çıakrılmış gibi. bence fatih hoca da onu pek tutmadı eğer nani gelirse gidebilir gibi geliyor bana.

Kamerun'un hazirlik maci var su an.

Dany ve Chedjou oynuyorlar :cool:

Ynt: Transfer Nöbeti

Hevesinizi kirmak gibi olmasin ama bu olaylardan sonra yildiz mildiz beklemeyin. Gelmez kimse. Eldekiler bile gidecek. Yerlileri izlemeye devam

Sol bek için Wederson nasıl olur ? Ligde ve Türkiye Kupasında rahatlıkla idare eder.

Sözleşme sonu: 30.06.2013

sneijder sanki gözden çıakrılmış gibi. bence fatih hoca da onu pek tutmadı eğer nani gelirse gidebilir gibi geliyor bana.

zaten gelmesini fatih hoca pek istemedi sneijderin, başkan reklam olsun diye aldı ilk geldiğinde karşılarken belliydi chelsea 9-10 versin sneijdere satılır bnce

Sol bek için Wederson nasıl olur ? Ligde ve Türkiye Kupasında rahatlıkla idare eder.

Sözleşme sonu: 30.06.2013

232.jpg

Sercan denen şikeciyi aldık bari Vederson gelmesin.

sneijder satılmaz , biz daha iyisini yapmak isterken bu adamı bu yaşta getirmişken ne satalım o kumaşta biri 20 kağıt

boşver zaten, kendileri çalıp kendileri oynasın

Aynen durum bundan ibaret.

Kendi düşüncesi dışındaki bir düşünceye bırak saygı duymayı dinlemekten aciz ergenler sayfalarca demokrasiden; demokratik protesto hakkından bahsetmiş. Güler misin ağlar mısın..

vay arkadas gezi parki forumunda ne küfür ettik ne hakaret adam konudan atiyo bizi,kufurleri havada ucusanlar forumda kyeif yapiyo.asil diktatorlugun nerde oldugu belli

nani gelecek sanki bu arada.milletin kafa duman,halk isyanda:o ah nani ah

Eylemi eleştirdim diye konudan attılar.Seçim günü görücez öyle bi dalga geçeceğimki onlarla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt