Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayırdır nöbette şov mu var?

Beyler zorla tutmuyoruz çıkış butonu sağ üstte basıp çıkın ya da düzgün muhabbet edin. Kendinizi hatasız görüp suçu başkalarında aramayı da bırakın artık koca adamlarsınız.

Beynim bulandı arkadaş bu olaylardan. Transferde de hiç hareket yok, herkesin aklı orda.

Forumda her 2kişiden biri akpli zaten mantığa göre.. bırakında herkes rahatça özgürce yazsın.

Yaşasın ulann her yol devrim yazanlarda özgürce yazsın

Başbakanıma helal olsun diyenlerde özgürcez yazsın bence..Demokrasi budur..

Alperen Ocakları eylemcilere saldırmaya başlamış.

Mhp desteği çekti eylemden...

Gomez zu Napoli

Forumda her 2kişiden biri akpli zaten mantığa göre.. bırakında herkes rahatça özgürce yazsın.

Yaşasın ulann her yol devrim yazanlarda özgürce yazsın

Başbakanıma helal olsun diyenlerde özgürcez yazsın bence..Demokrasi budur..

Yazıyor zaten, bir sürü insan yazıyor bu dediklerini. Onlar niye yazıyor da ben yazamıyorum diye sormak lazım dimi :)

Bu konuyu uzatmayacağını umuyorum. Tek mesaj daha atılmasın bu konuda futbol konuşmak isteyen insanlar var.

Yazıyor zaten, bir sürü insan yazıyor bu dediklerini. Onlar niye yazıyor da ben yazamıyorum diye sormak lazım dimi :)

Bu konuyu uzatmayacağını umuyorum. Tek mesaj daha atılmasın bu konuda futbol konuşmak isteyen insanlar var.

Özgür abi helal olsun :) Tek olumlu yaklaşan sensin..Futbol konuşmayanı hemen şikayet ediyorum bundan sonra sana :))

Bu arada herkes o konuya girebilecek tekrar bu geceden sonra yeni konu açacağım. Bu defa atılmayın dikkat :)

Sanane cocugun yasindan, sanki senin yasin farkli hey allahim ya. Vazgecin bu islerden.

hakan ne dogru şey söylemişsin ne anlamışssın. bu mesajını görmemezlikten geliyorum.

Hahaha helal adamsın Engin abi :D :yenieek:

kardeş sende beni yanında görmeye çalışma helal melal degil particilik yapmıyorum ben burda.

Ben de sana Mata-Adrian kapağını taktıktan sonra ne oldu onu anlamadım?Cevap bile verememiştin.Ondan beri yorumlarıma salça oluyorsun.

sen neyden bahsediyorsun bilader

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt