Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

he at janm zhmety olmazsa

l960pgM.png

Bu olaydan sonra 2-3 kez tartıştık.Engin Baytar konusundaydı bir tanesi.Cevap da yazmadın zaten buna.Daha fazla Transfer Nöbeti'nde tartışmayacağım özel mesajdan tartışalım.

l960pgM.png

Bu olaydan sonra 2-3 kez tartıştık.Engin Baytar konusundaydı bir tanesi.Cevap da yazmadın zaten buna.

canm birde caps mi aldın.

bir bak bakıyım benim jargonuma 2-3 kere oku. ne kadar ciddi ve bilerek yazdıgımı düşün. +1 stilin olur belki.

canm birde caps mi aldın.

bir bak bakıyım benim jargonuma 2-3 kere oku. ne kadar ciddi ve bilerek yazdıgımı düşün. +1 stilin olur belki.

Caps almadım şimdi araştırdım buldum.Jargonun da beni ilgilendirmiyor.Buradan daha fazla yazmazsan özel mesaja gelirsen sevinirim.Ben daha yazmayacağım burada Transfer Nöbeti burası.

engin talü, ne zaman su foruma gırsem sureklı bırılerıyle tartısma halındesın.

Caps almadım şimdi araştırdım buldum.Jargonun da beni ilgilendirmiyor.Buradan daha fazla yazma özel mesaja gelirsen sevinirim.

ya allahım geyik olarak yazdıgım şeyi gitmiş ciddiye alıp cevap yazmışsın sonra bana burda kurruk acın var diyorsun. seni tanımıyorum bile. işte başka komplksli insanlar hakan gibi destek çıkabilir sana..

en nefrt ettigim şey yaptıgımı açıklamak ama olsun anlamıyorlar tabi. adrian 2011 den beri gözümüzün önnde oynuyor ve bak bakym ben nasıl bahsetmişim.polonya altın jenrasyonu???really.babası samsunspor???? çocugunu sallamıştım o tutmuş sanrsam wikipediaya göre. ve bildde bak bakıyım öyle saçma bir dedikodu bile varmı ?

neyse diyecegim odur ki yanlış mesajla gururlanmışsın ama devam edbilirsn.

nyse uzatmıcam bb izliyordum zaten yarım kaldı.

bb

engin talü, ne zaman su foruma gırsem sureklı bırılerıyle tartısma halındesın.

evet çok tartışmacı ve heycanlı bir insanımdır.

ya allahım geyik olarak yazdıgım şeyi gitmiş ciddiye alıp cevap yazmışsın sonra bana burda kurruk acın var diyorsun. seni tanımıyorum bile. işte başka komplksli insanlar hakan gibi destek çıkabilir sana..

en nefrt ettigim şey yaptıgımı açıklamak ama olsun anlamıyorlar tabi. adrian 2011 den beri gözümüzün önnde oynuyor ve bak bakym ben nasıl bahsetmişim.polonya altın jenrasyonu???really.babası samsunspor???? çocugunu sallamıştım o tutmuş sanrsam wikipediaya göre. ve bildde bak bakıyım öyle saçma bir dedikodu bile varmı ?

neyse diyecegim odur ki yanlış mesajla gururlanmışsın ama devam edbilirsn.

nyse uzatmıcam bb izliyordum zaten yarım kaldı.

bb

evet çok tartışmacı ve heycanlı bir insanımdır.

Ben de uzatmıyorum.

Engin Talü hocam sen Salman mısın? Rekortmen mesaj atan ve avatarında o muhteşem nerd gif'i olan arkadaş?

Gündüz saatlerinde Nani'nin menejeri ile Aysal görüşme yapacak gibi haber vardı, konu hakkında yeni gelişmeler oldumu?

GALATASARAY uA ‏@caferoren1905 Galatasaray,Monaco ve Arsenal'in elinden Nani yi kapmistir..Menajerinin fazla para inadini kirdigimiz an Nani bizdedir.

ya ne komik insnlar var ya-monaco 130 milyon harcamis 3 topcu icin bizde sneijder drogbayi aldik diye havalara girdik

monaco yada arsenal isteyecekde biz alacagiz:Dtwitter olayi tam les oldu yani boku cikti

ya ne komik insnlar var ya-monaco 130 milyon harcamis 3 topcu icin bizde sneijder drogbayi aldik diye havalara girdik

monaco yada arsenal isteyecekde biz alacagiz:Dtwitter olayi tam les oldu yani boku cikti

Bazı transferlerde arap ve rus sermayesi altına giren kulüplerle yarışmamız çok zor ama bu yazdığın da biraz abartı olmuş. Önemli olan oyuncunun isteğidir ve Şampiyonlar ligi faktörü etkili olabilir.

Nani para yerine Şampiyonlar Ligi'ni isteyebilir.Arsenal içinse Manchester'ın ezeli rakibidir diye olabilir.Tahmin ediyorum sadece sen de haklı çıkabilirsin.

Arif Kızılyalın:2 gurbetçi ile anlaşmışız(İsim söylemedi ama bence İnler ve Jem Karacan'dır).Erman Kılıç'la da kesin anlaşılmış.Ayrıca Hoca Melo'dan vazgeçmeyecekmiş.

Arif Kızılyalın:2 gurbetçi ile anlaşmışız(İsim söylemedi ama bence İnler ve Jem Karacan'dır).Erman Kılıç'la da kesin anlaşılmış.Ayrıca Hoca Melo'dan vazgeçmeyecekmiş.

Twitter'ında bulamadım nerede demiş bunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt