Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yalanlarını yesinler ya, karıştırmak için yapılan haber.

kongrede 5 başkan adayı var biz mi bilmiyoruz, hocamız belli değil yeni seçilecek yönetimin belirleyeceği hoca yapacak transferleri, eski kongreler gibi zannediyolar. bunu yazarken hiç mi bunları düşünmedi bunlar.

anladim ama Galatasaray da spor kulubu GALATASARAY SK yaziliyor ama neden Trabzonspor??? Trabzon SK degil?

Ismini sehrinden alan spor kuluplerinin sonunda spor olarak yazilir. Bizde ise kisaltma olarak konmustur.

Bursa S.K veya Trabzon S.K anlamsiz olur yada ne oldugunu anlayamazsin bile:)

O yüzden onlarin sonuna spor eklenir acik olarak.

bruno alves fenerbahçeye giderse çok sevinirim 32 yaşına geldi ve son iki yıl inanılmaz düşüş var ve çok ağırlaştı yoboyla beraber otaban olur :asd::asd:

Ismini sehrinden alan spor kuluplerinin sonunda spor olarak yazilir. Bizde ise kisaltma olarak konmustur.

Bursa S.K veya Trabzon S.K anlamsiz olur yada ne oldugunu anlayamazsin bile:)

O yüzden onlarin sonuna spor eklenir acik olarak.

iyi hos. Turkiyeye ozel :yenieek: 20-21 senedir Turkiye ligine izliyorum. Hep merak ettim kardeslerim

P.S. Azerbaycanliyim

Anliyorum orasini hocam. ama bir tek Turkiyede boyle :yenieek: ne ise. Tesekkur ederim renktasim

yani avrupa da fc ile bitiyor çoğu diyorsan sadece futbol klupleri oldukları için ... bizler spor klupleriyiz.. ama avrupa da spor ile bi ten sadece futbol klupleri varmı inan bilmiyorum :)

hazır tüm taraftar grupları taksimde bir aradayken yabancı sınırı kalksın diye pankart falan açsalardı acaba tüp kafa geri adım atarmıydı.

Yabancı kontenjanının en çok bizi vuracağı aşikar..Beşiktaş bazılarının kalitesi düşük olsa da Cenk-Toraman-Veli-Necip-Olcay-Oğuzhan-Pektemek-İsmail gibi yerlilere güveniyor Fener 'de ise Volkan-GG-HAK-Topal-Alper-Beleşoğlu-Egemen-Topuz gibi yerliler var onlar da sıkıntı çekmeyecek gibi görünüyor... Bence Ünal Başganın transfer politikasındaki tek hata yerlilere yönelmekte geç kalması oldu... Fener Topal'ı veya Beşiktaş Olcay-Oğuzhanı alırken hep 2014-2015'teki 5 yabancılı sezonu düşündü ... Yoksa Topal'a kadar 10 tane defansfi orta saha bulurlardı... Maalesef şu yabancı sorununda takımımızda Topal bile iş görürdü.. Kara kara düşünüyoruz hadi bu sene idare ettik ama seneye ne olacak ? Eldeki alternatifler iyi değerlendirilmeli bu kontenjan saçmalığı yüzünden Sneijder-Muslera gibi yıldızlar satılırsa şaşırmam...

Yapılacak ilk iş 3'e 5'e bakmadan İnleri takıma kazandırmak olmalı... Daha sonraki hedef Arda Turan ve Kerim Frei'dır...Arda ihtimali zor gibi ama en azından Frei'ı kaptırmamalıyız.. Ceyhun Gülselam karşılığında Okay veya Sefa alınmayacaksa Kayseriye verilmemeli onlar bizi Amrabat'ta büyük kazıkladı hoşgörü 0 olmalı... Ben Ceyhunun rotasyonda kullanılmasından yanayım... Kazım takıma dönmesi gereken bir diğer isim... Riera-Elmander-Culio zaaten topun ağzında orta halli bir teklif gelirse Amrabat da gönderilebilir...Dany kalmalı diye düşünüyorum tribünde kalmayı dert etmez ihtiyaç duyulduğunda iyi bir alterntifimiz olur...

Ayrıca Gurbetçi ve Türkiye piyasasındaki oyuncuları incelemek için 3-5 kişilik bir ekip oluşturulmalı...

yabacı sınırında tek sıkıntı çeken kulüp biz olmayız bizim elimizde şuan 4 tane şampiyonlar ligi standartında veya yakın oyuncu var (semih-selçuk-hamit-burak) ve türkiye liglerinde hemem hemen her takımda oynayabilecek (gökhan zan-hakan balta-yekta-ceyhun-kazım-sabri-emre çolak kalırsa umut ) var bizim avantajımız yabancı oyuncularımız çok üstdüzeyde

fenerbahçe yerlilerinden 4 tane şampiyonlar ligi standartına yerlisi olduğuna inanmıyorum volkan hersene üzerine koyduğu kiloları var hasan ali ? bekir egemen ? mehmet topal ? topuz? hatta alper ? hangisi bu standarta bir tek gökhan gönül bu standarta emre diyeceksiniz oda 33-34 oldu

-----------------muslera--------------------

hamit-------semih------chedjou------carlinhos

-----------j.karacan---selçuk----------------

---------------sneijder----------------------

nani-----------drogba------------------burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt