Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dun bende ızlemıstım kanal 24de arıf kızılyalın ıkı turk pasaportlu avrupada oynayan oyuncu ıle kesın anlasıldıgını soyledı nanı de olabılır dedı.

bırısı gokhanlardan (ınler ve tore) bırısı olacak dedı ...

bakalım hayırlıssı

dun bende ızlemıstım kanal 24de arıf kızılyalın ıkı turk pasaportlu avrupada oynayan oyuncu ıle kesın anlasıldıgını soyledı nanı de olabılır dedı.

bırısı gokhanlardan (ınler ve tore) bırısı olacak dedı ...

bakalım hayırlıssı

Inanmiyorum acikcasi. Melo da kalir diyor. Inler ve Melo pek mantikli gelmedi bana ama süper olur tabi..

Sımdı melonun fatih terimi ittigi görüntü geldı karsımada ya ne bilim melo alınmasın bence ya bende seviyorum ama bazen çileden çıkarıyor insanı yasıda 31 oldu zaten gökhan inler onun boslugunu doldurur gibi geliyor ama 12 13 mılyondan fazlasını vermemek gerekır ınlere orası ayrı ınler olmazsa melo olabılır aslında hamitin yerine nuri şahin 10 numara olurda işte....

inler, melo, selcuk ,sneijder, tas gibi orta saha olur vallah

Sımdı melonun fatih terimi ittigi görüntü geldı karsımada ya ne bilim melo alınmasın bence ya bende seviyorum ama bazen çileden çıkarıyor insanı yasıda 31 oldu zaten gökhan inler onun boslugunu doldurur gibi geliyor ama 12 13 mılyondan fazlasını vermemek gerekır ınlere orası ayrı ınler olmazsa melo olabılır aslında hamitin yerine nuri şahin 10 numara olurda işte....

Yanlışın var 33 ...

Transfer Nöbeti

Bizim diğer takımların aksine yeni sezonda 8 yabancı hakkımız mı var

34 yasinda melo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt