Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir ara milletin ağzından Pato düşmüyordu. Ne oldu o çocuğa hiç ses seda yok.

millet turyurmuş bir nanidir gidiyor takımda yerli oyuncu kalmadı doğru düzgün yeter artık vazgeçin bu yabancı sevdasından illa yıldız olacaksa drogbadan sneiderden daha iyi yıldızmı olur yeter bunlar bize artık işi bitik futbolcu geleceğine geleceği olan yerli isimler alınsa çok daha sevinirim bir galatasaraylı olarak

Cok ciddi haberler aldim. Espiri degil. Bilgileri sizinle renkdaslarimiz ile paylasmak istedim.

Nani imzalamis. Hayirli olsun Camiamiza.

Iyi is basardik. Bu yasda Nani'yi getirmek hic de kolay degildi.

Gercek mi bu haber?? Yoksa sende nöbet canlansin diye mi söylüyorsun??

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016: Büyük Baskan

...söylentilere göre United 12 istedi, bizimkiler 9...sonunda 10'a iki taraf anlasdi.

Nani ise yillik 3,7+30.000 mac basi alacakmis.

Nevizade tayfa bitti şimdi de marjinal tayfa mı oldu?

Ne istiyorsunuz yahu?

Kaynaksız Nani haberi, ıssız çölde su gibidir.

Forumda marjinal kesim provokatörlük yapiyor. Yalan yanlis bilgiler dolaniyor forumda. Sonra millet tahrik oluyor.

Sizleri sagduyuya davet ediyorum.

Senden bu kadar saçma bir yorum görmek beni şaşırttı. Sağduyuya davet ediyorsun ama marjinal diyerek tahrik ettiğinin farkında değilsin.

bir yonetici bu konuya bakabilirmi acaba siyaset konusunden taraf olanlari banlamakten buraya bakmaya zaman bulamiyorlar masallah bir suru kaynaksiz bilgi paylasan var.

saka yapiyorlar belli

Helikopter yolunu bekle şimdide.

Naniiiiiiiiiiiii :f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50::f50:

Nani Nani Nani :m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26::m26:

Tayyip, sen misin bak doğruyu söyle kanka

Görüslerinizi belirtin, ama forumu atese vermek ne demek? Böyle birsey kabul edilebilir mi?

Ben bugüne kadar 2 Milyar mesaj atmis adamim. Beni hosgörüsüzlükle suclayamazsiniz.

Ben dün de burdaydim, bugün de burdayim, yarin da burda olacagim.

O abimiz dediyse haber 100% dogru, yanlis olma ihtimal yokki. :ayatollah::ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt