Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arif Ulu yeni fenomenimizdir. Şeref Aydın 1, Arif Ulu 2.:tiphat:

Nani Galatasaray'da

Arif Ulu

:ayatollah::ayatollah:

Görüslerinizi belirtin, ama forumu atese vermek ne demek? Böyle birsey kabul edilebilir mi?

Ben bugüne kadar 2 Milyar mesaj atmis adamim. Beni hosgörüsüzlükle suclayamazsiniz.

Ben dün de burdaydim, bugün de burdayim, yarin da burda olacagim.

Avatarın'ın etkisinde kalıyorsun, değiştir bence.

Vur Davulcu Davula

Nani bu Naniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

7 Numara'yi en cok severim.

Bi Nani ile 7 Numara forma nekadar güzel olur, ne güzel satilir dimi :-) GSStoreIsBasinda#

Muslera

Eboue Semih Chedjou XXX

XXX Selcuk

Nani Sneijder XXX

Burak/Drogba

Görüslerinizi belirtin, ama forumu atese vermek ne demek? Böyle birsey kabul edilebilir mi?

Ben bugüne kadar 2 Milyar mesaj atmis adamim. Beni hosgörüsüzlükle suclayamazsiniz.

Ben dün de burdaydim, bugün de burdayim, yarin da burda olacagim.

Milletin kaç gündür psikolojisinin anası ağladı yahu. Varsın goygoy yapsınlar. Kimse seni suçlamıyorda tamam haklısında.

Aslına bakarsan şu durumda ortada haksız kesim yok bana göre. Sende haklısın onlarda.

Artık herkes sıkıldı, olayların b.k'unun çıkmasından bıkkınlık geldi. Ama ülke insanı tümüye afedersiniz biraz argo olacak ama ne gösteriyor ne de elletiyor. Sonu nasıl gelcek beklemedeyiz.

Beklerkende ufak eğlencelere aşırı tepki vermeyelim, lütfen.

Zaha'nın takıma katılacağını düşünürsek Nani,Valenci ve A.Young üçlüsünden biri kesin gidecek.Valla hangisi gelirse gelsin kabulüm fark etmez.

Milletin kaç gündür psikolojisinin anası ağladı yahu. Varsın goygoy yapsınlar. Kimse seni suçlamıyorda tamam haklısında.

Aslına bakarsan şu durumda ortada haksız kesim yok bana göre. Sende haklısın onlarda.

Artık herkes sıkıldı, olayların b.k'unun çıkmasından bıkkınlık geldi. Ama ülke insanı tümüye afedersiniz biraz argo olacak ama ne gösteriyor ne de elletiyor. Sonu nasıl gelcek beklemedeyiz.

Beklerkende ufak eğlencelere aşırı tepki vermeyelim, lütfen.

Yazdiklarimin ironi ve ayni zamanda elestiri icerdigini nasil anlamazsiniz kardesim ya :) Eglensinler tabiki, lafim yok.

Ben son günlerde duydugumuz aciklamalarla dalga geciyorum sadece. Anlamamaniza sasirdim acikcasi :)

simdi bu nani gelmezse nani haberleri yazan herkes myc alacakmi merak ettim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt