Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne için alacaksın ilk 11 içinmi? kimi kesicen drogba burak ? yedeklerde umut ?

bu saydıgım isimler varken yedek bile olamaz.

saçma bi yorum olmuş kusura bakma drogba dediğin adam bir sene oynar umut ise bana göre çokda yetenekli değil ve 30 yaşında muhammed ise henüz 21 olması lazım umuttan fazla potansiyele sahip umut alınmasın demiyorum. Ama yok kerim frei gelsin gökhan töre gelsin derken burnumuzun dibinde olan bedava potansiyeli göremiyorsak bu çok büyük bir hata olur

cenk tosun ve muhammet demir alınsın diyenler güldürüyor sadece. ne için alıcaz yedek içinmi ? burak drogba var yedekte umut var bunlar varken yedekde bile olmuyacak oyuncuyu ne için alıcaksın paf takımı içinmi?

ulan aklima geliyoda drogba gelirken ne gerek var drogbaya diyen tonla adam vardi forumda

nani-celebration.gif

saçma bi yorum olmuş kusura bakma drogba dediğin adam bir sene oynar umut ise bana göre çokda yetenekli değil ve 30 yaşında muhammed ise henüz 21 olması lazım umuttan fazla potansiyele sahip umut alınmasın demiyorum. Ama yok kerim frei gelsin gökhan töre gelsin derken burnumuzun dibinde olan bedava potansiyeli göremiyorsak bu çok büyük bir hata olur

arkadaşım bu saygıdın isimlerin hepsi ilk 11 oyuncusu değil. Umut bu saydıgın isimlerin hepsinden 2 gömlek daha iyi oyuncu.

gökhan töre frei ne için alıyorsun ilk 11 içinmi?

Nani bence gelecekk .. AMKSPOR yazdigi simdiye kadar ciddi ciddi cikti ve tuttu adamlarin istihbarati saglam :ayatollah:

arkadaşım bu saygıdın isimlerin hepsi ilk 11 oyuncusu değil. Umut bu saydıgın isimlerin hepsinden 2 gömlek daha iyi oyuncu.

gökhan töre frei ne için alıyorsun ilk 11 içinmi?

sen anlamıyosun sanırım 11 için alınsın diyomuyum geşeceğe yatırım adam 21 yasında anladın ayrıca muhammed demir hakkında pek bilgiye sahip olduğunu sanmıyorum bu yorumlarından..

6+0+4 fetisistleri yuzunden adam alamiyoruz,ulan tüpcü yeni kibleye degil hortuma dogru yatirmak lazim

simdi birsey diyecem yine kizacaklar .. madem 3/4 gundur birlik beraberlik vardi sokakta .. Demiroreni tahtindan indirilseydi .. TFF binasi biraz yagmalansaydi :lol: o butun yabanci kurali da ucar giderdi

muslera

eboue-semih-chedjou-kolarov

g.inler-selçuk

Nani-wesley-arda

----burak------

drogbaaa:sad007:

türkiye sinirlari icinde takimimizda oynayacak kapasitede hicbir turk futbolcusu yok su an,bosuna yormayin kendinizi

Drogba ilk yarı gelseydi rahatlıkla 15 puan fark atardık . İlk yarı ki leş takımın eksikleri büyüktü.. Umut-Elmander veya Burak-Umut forvet oynarken takımdan ne beklenir ki ? Artı sahada varlığı anlaşılamayan bir Melo ve formsuz Selçuk vardı... Hepsini geçtim 4-4-2 oynayan takımın kanat oyuncuları Hamit ve Emre Çolak'tı.. BU takım 4-4-2 oynayamaz demek yanlış olur çünkü o sisteme uygun kalitede oyuncularımız olmadı henüz...

4-4-2 nin nasıl oynanacağını geçen sene gördük.hem de çok kaliteli olmayan elmander-necati ikilisiyle.ama bu sene forvetlerimiz bıu sisteme uygun değil.top rakibe geçtiğinde bırak topun arkasına geçmeyi, burak ofsayttan çıkmıyor.büyük savunma zaafı yaşarız.

simdi birsey diyecem yine kizacaklar .. madem 3/4 gundur birlik beraberlik vardi sokakta .. Demiroreni tahtindan indirilseydi .. TFF binasi biraz yagmalansaydi :lol: o butun yabanci kurali da ucar giderdi
binayi yaksan elektrik kontagindan cikti yangin der olayi kapatir tüpcü:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt