Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o zaman amkye göre snejider burak yılmazda yolcu

snejider büyük ihtimal; burak zayıf ihtimal....

Ama sneijder in devre arasına kadar da olsa tutulması fikrindeyim. CL de gruptan çıkana kadar....

Fakat form tutamaması kronikleşirse de; şimdiki değeri yarıya iner..

sag bek yedeye iyi olur. zaten orda ilk 11-de sıkıntı yok. Eboue çok kaliteli

Sağ beke ben Şenerden çok Salih Dursun istiyorum hele o fener maçından sonraki açıklamalarından sonra daha çok sevdim onu çokta iyi topçu ama biraz fazla kart görüyr çok hırslı oynuyor. :yenieek:

snejider büyük ihtimal; burak zayıf ihtimal....

Ama sneijder in devre arasına kadar da olsa tutulması fikrindeyim. CL de gruptan çıkana kadar....

Fakat form tutamaması kronikleşirse de; şimdiki değeri yarıya iner..

kardeş daha dün geldi bir artısı daha dokunmadı tam kamp görecek seneye çoşacak derken elden gitmesi ne demek :D

ısrarla anlamadığın veya anlamak istemediğin için bişey demiyecem artık seneye 50 60 maç yapıcaz ve yedeklerde yerli oyuncuya ihtiyacımız var bunu anlamak güç değil benim anlattığım yedeklerde 21 yasında potansiyeli olan bir isim bulunmalı bunda ne komik ne de anlasılması güç olan bişey yok.

renktaş bende diyorumki kimi kesiceksin yedeklerde umut var neco gelicek diyorlar.

Cozum Philippe LAHM .. adam 'a sol sag bek farketmez her turlu akiyor:ayatollah:

su adamı satmayın allah askına. 2 sene de kalsa degeri dusmez. degeri duser deyip de satalım diyenler ahmaktır. allahın dia sı na bile para veriyolar katardan ordan burdan.keita yı sattık 8 milyona yahu.ordan deger biçin

sneijder:)

Sağ beke ben Şenerden çok Salih Dursun istiyorum hele o fener maçından sonraki açıklamalarından sonra daha çok sevdim onu çokta iyi topçu ama biraz fazla kart görüyr çok hırslı oynuyor. :yenieek:

kimi kesicen eboue ? :D

yedek de sabri var gerekirse orda hamit oynar. sağ bek esksiğimiz yok..

Muslera

Burak

Sneijder

Selcuk

Birinden biri satilirsa gitsinler o parayi pavyonda yesinler .. Futbolcu satma mantigini birakacaksin .. Fenerle yarismak istiyorsan sadece almayi dusuneceksin !!

Sol bek alternatifi için Ahmet Çalık alınsın 94 lü ve bence tutar o çocuk bir kaç sese Tr kupasında yada sonradan falan oyuna sokarsın

ulan ne bitik futbol ulkesiyiz,hala hakan baltadan iyiy sol bek goremiyorum memlekette,futbolumuz acinacak halde ama tüpcü tebrik bekliyo

Carlinhos ve Nani transferlerinin sona yaklaşdığı doğru mu renktaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt