Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

-------------ufuk--------------

sabri-----zan----dany--balta

--------yekta-----emre--------

aydın----------------amrabat

--------umut----necati-------

büyük oyuncuları olan takımların taraftarları bu tarz haberlere alışmalı.neticede dünyanın en iyi 10 numaralarından birine sahibiz.nani gelince ve çok başarılı bi sezon geçirince onla ilgili de haberler çıkacak.bu hep olacak.sneijderi biz çok bekledik..onun aklında GS ve dünya kupası var..

cuma günü endonezyaya karşı oynayacak.:) izleriz ,kafalar dağılır biraz.

selçuk -burak ve muslera gitmesinde geriye kim giderse gitsin üzülmem sneidere iyi para vriyolarsa satsınlar oraya yerli bir isimde alınırsa daha iyi olur bence

Sneijder gitti gidiyor diyor *********************.

Arkadas sacmalamayin ya bu ne yönetim ne yapiyor..

Eğer gitmek isterse zorla tutamazsın. Sneijder - mou ilişki çok yoğun. Drogba kalır burda ama sneijder gider eğer teklif varsa.

Bizimkilerde ne kadar kazanırız derdinde 7.5 aldığımız adamı 20 m satsak güzel olur..

Benım sahsı fıkrım sneıjderı yonetım degıl fatıh hoca ıstemıyor.Cunku hoca bence sneıjderın de ıcınde oldugu bır sısteme hala alısamadı.

Bunu basindan beri söylüyorum. Gelmeden önce istemedi, geldiginde istemedi, bundan sonra da istemiyordur. Yahu elimizdeki degeri nasil göremiyoruz..?

eğer mevcut sistemde devam edeceksek Carlinhos kesinlikle tam aradığımız sol bek. yok eğer kanatlı bir sisteme döneceksek daha dengeli bir sol bek de işimizi görür Olsson gibi :yenieek:

Bu takımdan Selçuk hariç kim giderse gitsin fazla üzülmem!

Görmezlikten gelmeyelim. ama kusura bakma Fatih Terimin yaptırdığı her transfer başarılı olacak diye bir kural da yok renktaşım
ben birkac mesaj once kendi fikrimi yazmistim,f.terimin transferde basari orani kendim fikrime gore %30 dur.cunku bazi takintilari var,odunu koysam oynatirim mantigi malesef hala devam ediyo

Sneijder hocanın verdiği listede vardı.Başkan açıklamıştı.

Sürpriz olan Drogba transferiydi.

Sneijder'i gönderin demez hoca.

Hoca sneıjderı ya sol acık ya da melonun yerıne selcukla ıkılı oynatmak ıcın ıstedı.Ama olmadı.sneıjderı kenarda da oturamaz.O yuzden 4-3-1-2 yada 4-4-1-1 oynatmak zorunda bu seferde ya drogba ya burak oturucak..yanı sneıjder hocanın 4-4-2 sını cok bozuyor.Ben gıtsın demıyorum yanlıs anlamayın.Ben sneıjder oyundan cıktıktan sonra bıle kanal degıstırmek ıstıyorum.Ama hoca bence bole dusunuyor

GS taraftarı kendi kendine sorun yaratıyo.bana kalırsa melo,gökhan inler,şener,onur alınmalı.çok geniş ve kaliteli bi kadro için bu gerek.sneijder,burakta bi yere gitmemeli.gökhan inler ve meloyu dönüşümlü olarak oynatırız.ki şener ve onur bu lige yeter de artar bile.

Sneijder'in gitmesi icin iki neden var Fatih hoca icin. Kontenjan + para.

Eger satilirsa cok ama cok üzülürüm. En azindan birakin 1 sezon izleyelim, lütfen ama.

GS taraftarı kendi kendine sorun yaratıyo.bana kalırsa melo,gökhan inler,şener,onur alınmalı.çok geniş ve kaliteli bi kadro için bu gerek.sneijder,burakta bi yere gitmemeli.gökhan inler ve meloyu dönüşümlü olarak oynatırız.ki şener ve onur bu lige yeter de artar bile.

Doğru tespit.

ben birkac mesaj once kendi fikrimi yazmistim,f.terimin transferde basari orani kendim fikrime gore %30 dur.cunku bazi takintilari var,odunu koysam oynatirim mantigi malesef hala devam ediyo

Transfer her zaman risk işidir zaten. Fergüson da yanılır Terim de Mourinho da. Bunlar olacak şeylerdir. Terim drogba transferine karşı diildi zaten. ama Drogba Ve Sneijder gelmese de Terim bu takımı şampiyon yapardı.

Sneijder gitmez .. gidersede istanbulda olanlardan tirsip gider zamaninda Jardelin depremden korktugu gibi

Hoca sneıjderı ya sol acık ya da melonun yerıne selcukla ıkılı oynatmak ıcın ıstedı.Ama olmadı.sneıjderı kenarda da oturamaz.O yuzden 4-3-1-2 yada 4-4-1-1 oynatmak zorunda bu seferde ya drogba ya burak oturucak..yanı sneıjder hocanın 4-4-2 sını cok bozuyor.Ben gıtsın demıyorum yanlıs anlamayın.Ben sneıjder oyundan cıktıktan sonra bıle kanal degıstırmek ıstıyorum.Ama hoca bence bole dusunuyor

Bende diyorum ki Drogba sürpriz transfer oldu.Sneijder ile 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 düşünüyordu.

Drogba gelmeseydi Sneijder'i farklı mevkilerde denemezdi hoca.

Sneijder dünyanın en iyi orta sahalarından birisidir. En iyi oynadığı mevki forvet arkasıdır. Fatih Hoca, Burak, Sneijder ve Drogba'yı beraber oynatmak zorunda kaldığı için 4-3-1-2 sistemini uyguladı. Bu sistem hem kolay gol atmamıza hem de kolay gol yememize sebeb oldu. Sanırım seneye 4-3-3 veya 4-2-3-1 düşünüyor, dolayısıyla uyumsuz olan aslında Burak gibi gözüküyor. Kimse bana sağ kanatta oynar demesin, Burak'ın top tekniği ortada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt