Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ayni f1 pilotu 1 turda 0.768 sn daha yavas giden bir araca bindiginde 18.oluyor,iyi futbol iyi futbolcuyla oynanir ben sadece bunu savunuyorum

Mesajına hakettiği için beğeni verdim...

Ama şu aşamada bu konuyu daha fazla tartışmak bize zarar verecek..:b5:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Lütfen bir hafta sonra bu önemli konuyu ve şu andaki zararlarını tekrar tartışalım... Bana hak vereceksin...:yenieek:

buralar sessız turkıye lıgınde selcuktan sonra en yetenıklı futbolcu engın bızde ama bız ılla tarnsfer olsun dıyoruz akıllı bır engın turkıye lıgıne fazla gelır ama aklını kullanırsa ıns... benım memnum olmadığım oyuncular emre sabrı cağlar ....

eğer şampiyonlar liginde yarı final ve yukarısını istiyorsak 6 yabancı sınırını kafaya takmadan takım oluşturmalıyız. bu fırsatı değperlendirmeliyiz.ligde rotasyon yaparız.

MESELA;

ŞL KADROSU

--------------------muslera-----------------------

EBOUE----SEMİH---CHEDJOU---CARLINHOS

---------------SELÇUK--MELO-------------------

--NANİ-------------------------------SNEIJDER--

-----------BURAK-----------DROGBA-------------

shalke maçında da solda sneijder oynamıştı felç olmuştuk sneijder solda olmaz hele hele nani ve sneijder gibi kanat oyuncuların varsa defansif anlamda orası koridor olur.

drogba gelmeseydide biz yine şampiyonduk umutun burakın selçuğun hakkını yemeyelim drogba tmm iyi hoşta geçen senede yoktu şampiyon gene bizdik abartıyorsunuz arkadaşım[/QUOTE]drogbayi biz abartmiyoruz adam zaten efsane abartilmaya ihtiyaci yok,biz olani yaziyoruz

bu arada 1 hafta önce arshavin demiştim beşiktaş alıyor şimdi bana yalancı duyumcu diyenler utansın :D

eğer şampiyonlar liginde yarı final ve yukarısını istiyorsak 6 yabancı sınırını kafaya takmadan takım oluşturmalıyız. bu fırsatı değperlendirmeliyiz.ligde rotasyon yaparız.

MESELA;

ŞL KADROSU

--------------------muslera-----------------------

EBOUE----SEMİH---CHEDJOU---CARLINHOS

---------------SELÇUK--MELO-------------------

--NANİ-------------------------------SNEIJDER--

-----------BURAK-----------DROGBA-------------

Şu benzer kadroyu Hoca Schalke'nin ilk maçında denemişti..Ched yerine Dany,Carli yerine Riera,Nani yerine Hamit şeklinde..Allah korumuştu.Sneijder kanatta hem etkisiz,hemde yapı olarak defansa katkıda bulunamayan bir oyuncu.Varsın koşmasın yürüsün,ama kendi mevkisinde oynasıniherkes için en iyisi bu..

emrah su alintilari iyi yap imanim gevredi alinti yapip duzenlemekten:lol:

Mesajına hakettiği için beğeni verdim...

Ama şu aşamada bu konuyu daha fazla tartışmak bize zarar verecek..:b5:

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Lütfen bir hafta sonra bu önemli konuyu ve şu andaki zararlarını tekrar tartışalım... Bana hak vereceksin...:yenieek:
eyvallah tartisiriz:yenieek:

fatih terim bence bu seneki oyundan geçen seneki kadar memnun değildi çünkü 4-4-2 hocanın felsefesine uygun bir düzen bu düzen bozuldu mu futbol kötü oynanıyor terim'in takımında.. ben sneijderin hastasıyımdır sırf sneijder için interin en az 20 maçını izlemişimdir.. ancak 10 yaşımdan beri galatasaray maçı da kaçırmadım gördüğüm 8 şampiyonluğun 6 sı fatih terimden geldi, eğer imparator ben sneijderi istemiyorum diyorsa bizim sadece boynumuzu bükmemiz lazım

semıh gokhan zan hakan balta selcuk ınan burak yılmaz umut bulut engın baytar hamıt altıntop necatı ates bu oyuncu kadrosu turkıye lıgı ıcın ıdealdır....turk ratosyanu

şu burak top kontrolünü bi geliştirse dünya çapında santrafor olucak potansiyele sahip ama 28 yaşına gelmiş hala top kontrolü eksik çıldırtıyor beni maçta

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/06/i.jpg

ayni f1 pilotu 1 turda 0.768 sn daha yavas giden bir araca bindiginde 18.oluyor,iyi futbol iyi futbolcuyla oynanir ben sadece bunu savunuyorum

Ayrıca avatar tercihi olarak, düşünerek, aklını kullanarak hareket eden karakterleri canlandıran bir aktörü kullanman; bana senin de aklın yoluyla hareket edenlerin yolunda olmak istediğin izlenimini verdiği için; fikirlerinin ayrı bir değeri var....

fatih hoca sneijder yerine kaka'yı istiyordu aslında sneijder olayı fatih terim'in dışında gelişti bence

fatih terim bence bu seneki oyundan geçen seneki kadar memnun değildi çünkü 4-4-2 hocanın felsefesine uygun bir düzen bu düzen bozuldu mu futbol kötü oynanıyor terim'in takımında.. ben sneijderin hastasıyımdır sırf sneijder için interin en az 20 maçını izlemişimdir.. ancak 10 yaşımdan beri galatasaray maçı da kaçırmadım gördüğüm 8 şampiyonluğun 6 sı fatih terimden geldi, eğer imparator ben sneijderi istemiyorum diyorsa bizim sadece boynumuzu bükmemiz lazım
sneijderi istemiyorum demek ne demek,f.terim bunu derse futbola ihanet etmis sayarim.

nani olmazsa eski fenerli issiar dia var ilgilenebiliriz yani şimdi hangi takımda oynuyor bilmiyorum ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt