Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ayrıca avatar tercihi olarak, düşünerek, aklını kullanarak hareket eden karakterleri canlandıran bir aktörü kullanman; bana senin de aklın yoluyla hareket edenlerin yolunda olmak istediğin izlenimini verdiği için; fikirlerinin ayrı bir değeri var....
eyvallah renktas

arda turan'dan da umudu kestim artık kanatlı sisteme döneceksek arda'nın alternatifi bi türk oyuncu lazım bize ama şuan piyasade kerim frei'dan başka doğru dürüst türk kanat oyuncusu yok

sercan sararer demeyin kalbinizi kırarım :D

Ayrıca avatar tercihi olarak, düşünerek, aklını kullanarak hareket eden karakterleri canlandıran bir aktörü kullanman; bana senin de aklın yoluyla hareket edenlerin yolunda olmak istediğin izlenimini verdiği için; fikirlerinin ayrı bir değeri var....

Yanılmıyorsam bu enstantane dejavu filminde ambülansın bulunduğu barakayı terkederken..

mi acaba...:confused:

BL5gynjCYAA3NfW.jpg:large
jnr dany:D

Formula yarışlarında, bir F1 aracının değeri yaklaşık 600.000-700.000 $; Tüm yatırımın değeri 150-250 M$ .....

Bu aracı kullanıp yönlendirerek bilgi ve tecrübesi ile hangi sırada olacağını belirleyen bir F1 pilotunun değeri yıllık ücreti 20-25 M$ ...........

bir F1 pilotuna neden bu kadar para verildiğini biraz düşünün...

cevap istenirse de fikirlerimi yazarım...

neden?

ilginç kadrolar

nani-anelka

sneijder-alex

burak-tuncay

drogba-nobre

melo-appiah

fenevde 2 sene şampiyon olmuştu onlardada 3.sene bizim kadromuza benzer kadro vardı bizm kadro resmen eziyor :asd:

chedjou transferi ne oldu ya lille klübü daha kesinleşen bişey yok diyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt