Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burak gitmesin ve arda da gelmesin net.. çekemem kaprislerini....

bence muslera monacoya en az 20 kağıta gitsin ve o paraya bisürü transfer yapalım....

onur

eboue semih chedjou carlinhos

hamit Selçuk melo nani burak

sniejder

Uzak kaldık beyler gazdan forumda göz gözü görmüyordu... Bu başlığı el yordamıyla bulabildim. Gelişmeler nelerdir? Nedir 1 saat sonra olacak şey?

bence muslera monacoya en az 20 kağıta gitsin ve o paraya bisürü transfer yapalım....

onur

sniejder

Onur bu sene kalemizde olsaydı şl'de grupta sonuncu olurduk, şampiyonlukta son haftaya kalırdı.

onur

sniejder

Arda ne diye Atletico'da kalmak istiyor acaba? Atletico'da kazanabilecegi herseyi kazandi. Lig ve SL'yi almalari imkansiz. Falcao da gitti.

ben başkanın seçimden önce nani bombasını patlatacğından eminim çünkü seçimde tek aday üyelerin seçime daha fazla ilgi göstermesi için küçük bir gövde gösterisi mutlaka yapacaktır büyük başkanada bu yakışır

Lig için konuşuyorum.Bu alttaki kadro ve benzerleri sürekli değişmeli.Zaten ilk yarı her hafta farklı 11'le oynuyoruz.Son 10 hafta ideal 11'imizi buluruz.Muslera Selçuk dışında herkes değiştirilebilir bana göre.Alttaki kadrolara Sabri,Yekta,Umut,Necati ve Erman'ı da koyabiliriz.Daha almadıklarımızı alınmış sayıyorum ama :o isteğim şu yönde.

yY1E5Ds.png

Şampiyonlar Ligi içinse ideal kadrom bu olur.

--------------Muslera--------------

Eboue----Chedjou---Dany---Carlinhos

-----------Melo----Selçuk-----------

Nani-----------Sneijder--------Frei

-------------Drogba(Burak)----------​

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 54 sn Biri chedjou çok şükür transfer ettik diğeride carlinhos onuda takıma kazandırmaya çak az kaldı artık sol bek kesin carlinhos

Necati İşbilen ‏@_necatiisbilen 4 sa Çok ünlü bir menejerden aldığım bilgidir bu. Nani Galatasaray'da oynamak istiyor

Nani yg telah menarik minat Arsenal dan Juventus mgkin brpindah ke Galatasaray, yang sanggup membayar gaji £130k seminggu. [Daily Star]

federosyan yabancı yasağı getıreceğinı kulupler her sene en az alt yapıdan 2 oyuncuyu a takıma cıkarma 20 maç uzerı oynatma kararı alsa daha mantıklı olur...

Twitter o kadar karisti ki bende, duyumlari hic takip edemiyorum :) Twitterim marjinal capulcularla doldu tasti resmen :)

Nani'nin gelmesini ne kadar çok istesemde düzenin bozulma tehlikeside endişelendiriyor beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt