Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hahaha :) senden beklediğim bir cevaptı fazlası beni şaşırtırdı :) espri yapmış olsan bile bir dili hakkında daha dikkatli konuşmak gerek hele hele bugünler :yenieek:

Yani sen bana 'sen aptalsin, karaktersizin önde gidenisin, birsey anlamiyorsun'mu demek istiyorsu? Özür dilemeni bekliyorum.

Asaletin Yeter @uA1905od 10 dk

Sky italia ya göre Galatasaray Melo için yeni bir teklif yapmış Juventusa bu demek oluyoki Melo kalacak Galatasarayda

Yani sen bana 'sen aptalsin, karaktersizin önde gidenisin, birsey anlamiyorsun'mu demek istiyorsu? Özür dilemeni bekliyorum.

yuh bunları demek istemedim isteseydim derdim cezamı da çekerdim zeki biri olduğun belli de bilgili olduğun da,:) ama davutça lafını biraz irdelersem altından ırkçılık bile çıkarırım :) :yenieek:

...hayirli olsun...kaynak lig tv nani bitti gibi seyler atip milleti gaza getiriyorsunuz

birsey biliyorsaniz paylasin..ayip oluyor

moderator olsam böyle kisileri 2 haftalik tatile gönderirdim

gerçekten yaptığınız ayıp eğer bişey bilip de burda sizinle burada bu nöbeti tutanlarla paylaşmıyorsanız yazıklar olsun

Beyler ortaya birsey atin da ozm futbol konusalim. Bekliyoruz, baslangic yapan 1 kisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt