Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yarın ki kulüpler birliği toplantısı çok önemli hiç değilse 1 yıl daha 6+2 devam ettirilebilirse seneye demirören kesin gider. o zaman yabancı sınırında daha rahat oluruz

Dünyadan bir oyuncu ile görüşüyorlar. İsim veremem ama eğer olursa yer yerinden oynar.

Vay transfer nöbeti diye bir baslikda varmis. Bütün aksam gezi basligindaydim, son 5 gündürde futboldan haberim yok.

Neler yeni, kimi aldik, kimi gönderdik, biri özetlerse sevinirim?

son günlerdeki olaylardan sonra transfer haberleri ilgimi çekmiyor.

Galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarının dayanışması taktir edilmeli.

Bu saatten sonra rakiplerimiz aleyhine olumsuz yorum yapılmamalı.

Hatta beşiktaş maçlarının bir kısmını bizim statta oynamalı.. En azından Aslantepe stadı Avrupa maçları için Beşiktaş'a açılmalı.

Vay transfer nöbeti diye bir baslikda varmis. Bütün aksam gezi basligindaydim, son 5 gündürde futboldan haberim yok.

Neler yeni, kimi aldik, kimi gönderdik, biri özetlerse sevinirim?

Erman geldi, dünyadan bir futbolcuyla daha ilgileniyormuşuz ayrıca fifa maçları uzayda oynamayı teklif etmiş.. dalga geçmiyorum forumdan anladıklarım bu :trollface:

son günlerdeki olaylardan sonra transfer haberleri ilgimi çekmiyor.

Galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarının dayanışması taktir edilmeli.

Bu saatten sonra rakiplerimiz aleyhine olumsuz yorum yapılmamalı.

Hatta beşiktaş maçlarının bir kısmını bizim statta oynamalı.. En azından Aslantepe stadı Avrupa maçları için Beşiktaş'a açılmalı.

Başında ki Aziz şerefsizine tapan fb taraftarı doğru kesimmi oldu şimdi...

yarın ki kulüpler birliği toplantısı çok önemli hiç değilse 1 yıl daha 6+2 devam ettirilebilirse seneye demirören kesin gider. o zaman yabancı sınırında daha rahat oluruz

Tüpcü'nün hala TFF baskani olmasi basli basina bir rezalet. Hem nasil bir federasyon baskani bu ortalikta hic görünmüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt