Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Cevap: Transfer Nöbeti
:-)
Dalga geçiyorlar.. İnanmayın
:-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dalga geçiyorlar.. İnanmayın
Kara liste'de 1. sira'da yer aliyorsun Berke renktas.

yarın ki kulüpler birliği toplantısı çok önemli hiç değilse 1 yıl daha 6+2 devam ettirilebilirse seneye demirören kesin gider. o zaman yabancı sınırında daha rahat oluruz
yarın ki kulüpler birliği toplantısı çok önemli hiç değilse 1 yıl daha 6+2 devam ettirilebilirse seneye demirören kesin gider. o zaman yabancı sınırında daha rahat oluruz
Bula bula bu konu'yu buldun. Bunu düsünmekten midem bulaniyor.
Dünyadan bir oyuncu ile görüşüyorlar. İsim veremem ama eğer olursa yer yerinden oynar.
sen bul o zaman konu bulmak içinde yazmadım şimdi habere denk geldim paylaştım. hadi seni görelim
Dünyadan bir oyuncu ile görüşüyorlar. İsim veremem ama eğer olursa yer yerinden oynar.
Uzay'da futbol oynatmak icin FIFA ve UEFA gerekli basvuruyu yapmis. Ne diyorsun?
Vay transfer nöbeti diye bir baslikda varmis. Bütün aksam gezi basligindaydim, son 5 gündürde futboldan haberim yok.
Neler yeni, kimi aldik, kimi gönderdik, biri özetlerse sevinirim?
son günlerdeki olaylardan sonra transfer haberleri ilgimi çekmiyor.
Galatasaray, beşiktaş ve fenerbahçe taraftarlarının dayanışması taktir edilmeli.
Bu saatten sonra rakiplerimiz aleyhine olumsuz yorum yapılmamalı.
Hatta beşiktaş maçlarının bir kısmını bizim statta oynamalı.. En azından Aslantepe stadı Avrupa maçları için Beşiktaş'a açılmalı.