Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yobo > bruno alves açıkcası çok sevindim,bruno alves eskiden çok iyi oynardı fakat yaşlandıkça ağırlaşmaya hantallaşmaya başladı,savunmaları yol geçen hanına döner kesin :yenieek:

dogru degil...

yahu o degil de bu yabanci sinirlamasi böyle kalacagina göre bizimkiler niye gidip wedersonu almiyor?

Sikeci hirbonun teki de ondan. Böyle pisliklere bulasmaya ne gerek var. Bunu öncede söylemistim,tekrarlayim Vederson gelecegine Balta oynasin daha iyi.

Zenite biz zamanimda Meirayi iyi sattik 6 mln euroya :D Bunlarin daha hocasi yok transfer mi yapiyorlar?

Öküzün teki Bruno Alves. Kazma ve agresif. Egemen ve Lugano karışımı. Yobo'dan tek artısı atacağı birkaç kafa golü olur. 32 yaşında ayrıca.

bruno alves lucianonun değişik bir versiyonu. en azından luciano etkisi yapacaktır fenerde. yobodan ise kesinlikle iyi ama chedjou yu pek seyretmediğim için kıyaslayamam onu bilenler kıyaslasın.

alvesi illa biriyle kiyaslayacaksaniz servetle kiyaslayin,hemen hemen ayni tipte oyuncular,yavas hantal,tek hamleli oyuncudur,yobo bile alvesden iyidir bence bizim adimiza iyi oldu

Bu Bruno Alves iyi topcu ama çirkefin teki..

Youtube'da videosunu izliyorum tam bunlara göre topcu..

Super Kupa finalinde kavga çikar.

fener alvesle anlaşmıs kötü oldu çok tecrübeli sağlam ve kaliteli bir oyuncu

bruno alves 2 yildir yoklari oynuyor cok a[ir ya; 32 bu fizikte bir adam icin yasi olumsuzdur

krasic + 2 m euro diolar boylese biz cheodju yu bedavaya almışız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt