Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Diğer arkadaşların cevabını anlıyorum da sen kimsin benim misyon belirlediğimi ve bunların saçma sapan olduğuna karar veriyorsun? Adam gibi konuş benimle, ya da konuşma.

lutfen bu tarz mesajlarimizla forumu pisletmeyelim. iyi forumlar

Erman gerçekten iyi bir oyuncu rotasyon için özellikle çok faydalı olacaktır , 10 numara pozisyonunda Sneijder'in alternatifi olarak alındığını düşünüyorum , hem de bonservissiz.

Ligde çok rahat iş yapacak bir oyuncu , ligin üstünde ki sınırlı yerlilerden , çok yetenekli :)

Diğer arkadaşların cevabını anlıyorum da sen kimsin benim misyon belirlediğimi ve bunların saçma sapan olduğuna karar veriyorsun? Adam gibi konuş benimle, ya da konuşma.

allahım kendin diyorsun bizim en önemli silahımız degil vs. bir takım sadece en önemli pahalı silahlardan mı oluşur. ya da kumandanlardan mı oluşur? belli misyon belirlemişsin işte boşuna inkar etme önyargılı bakıyorsun.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/06/050620131310020786871_3.jpg

galatasaray-erman-kilic-i-bitirdi-3349723.Jpeg

niye eski forma giydirirsiniz arkadaş :mad:

30 yaşındaki adama vereceğin yıllık para ile rahat 18 yaşında bir genc oyuncu alırsın onu geleceğe hazırlarsın,komedi gibi bir transfer erman kılınc ,takımın yaş ortalaması 30 olmuş hala böyle transfer yapan kafa sonra her yıl bir kac mevki acık veriyor,bunun adı ancak günü kurtarma ve uzun dönemde takımı batırmadır.

30 yaşındaki adama vereceğin yıllık para ile rahat 18 yaşında bir genc oyuncu alırsın onu geleceğe hazırlarsın,komedi gibi bir transfer erman kılınc ,takımın yaş ortalaması 30 olmuş hala böyle transfer yapan kafa sonra her yıl bir kac mevki acık veriyor,bunun adı ancak günü kurtarma ve uzun dönemde takımı batırmadır.

:o

erman bizde iş yapar, en kötü tr kupasında oynatır elenmeyiz erkenden.

gördük gençleri yiğit, aydın vs Erman çok iyi bir futbolcu aksini iddaa eden futboldan anlamıyor.

Şeref'in dediği gibi bundan sonra Nevzat Dindar'ı ciddiye almak lazım. Erman haberini ilk o vermişti.

bugun kandil renktasim. gayretullaha sukretmemiz gerekirken tartismayalim ne dersin?

Adam yırtık dondan çıkar gibi cevap veriyor bana, sonra biz alttan alıyoruz biz sineye çekiyoruz. Forumda pislik istemiyorsanız söyleyin Engin Talü bana cevap yazmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt