Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

30 yaşındaki adama vereceğin yıllık para ile rahat 18 yaşında bir genc oyuncu alırsın onu geleceğe hazırlarsın,komedi gibi bir transfer erman kılınc ,takımın yaş ortalaması 30 olmuş hala böyle transfer yapan kafa sonra her yıl bir kac mevki acık veriyor,bunun adı ancak günü kurtarma ve uzun dönemde takımı batırmadır.

Nereye aliyorsun arkadasim? Adamlar 2.ligden istedigimiz 18 yasindaki cocuklara 2 Milyon fiyat cekiyorlar.

Taylan icin 2 Milyon istediler, o Bolusporlu cocuk icin 1 Milyon istediler. Ne saniyorsun sen?

Erman´in alacagi para 700.000 Euro´yu gecmez. Abartmamak lazim yani

josuha ,felipe melodan daha iyi bir transfer olur hemde cok cok daha iyi olur ama bizim yaşlılardan başkasını almayan transfer politikamız yüzünden bu transfer olmaz.

Video özetlerinde oldukça iyi görünüyor izleyen arkadaşlar var mı ? Biraz hakkında bilgi verebilirmisiniz.

Adam yırtık dondan çıkar gibi cevap veriyor bana, sonra biz alttan alıyoruz biz sineye çekiyoruz. Forumda pislik istemiyorsanız söyleyin Engin Talü bana cevap yazmasın.

bu ne ya çok mu terbiyeli.

resmen bana penis diyorsun. kinar hali.

hemde kandilde.

nyse ya forum oldugunu unuttun heralde. senin mantıgına göre burda herkes yırtık donla gezer.

seni raporladım beni alıntılama

30 yaşındaki adama vereceğin yıllık para ile rahat 18 yaşında bir genc oyuncu alırsın onu geleceğe hazırlarsın,komedi gibi bir transfer erman kılınc ,takımın yaş ortalaması 30 olmuş hala böyle transfer yapan kafa sonra her yıl bir kac mevki acık veriyor,bunun adı ancak günü kurtarma ve uzun dönemde takımı batırmadır.
Mourinho: Arsen Wenger artik cocuk bakiciligini birakip gercek futbolcularla kupa kazanmayi düsünmeli

images
:trollface:

bruno fenerde

jashua yı bencede alalım. meloyu da alalım ama jashuo yıda alalım

bjk kerim frei için 2.5 milyon önermiş.bizimkılerin bir girişimi yok mu frei için sonra ah ulan niye cok kafamıza vuracaz gibi

Nasıl transfer abi kısa bir yorum alalım , Kasım'da 32 olacak ve 7-8 Mn € bonservis + yıllık 2.5 Mn € maaş konuşuluyor ?

bence cok para vermisler ama jobo dan daha iyi transfer diyebilim o yuzden katki saglar, hem frikiklerde iyi vuruyor

Mourinho: Arsen Wenger artik cocuk bakiciligini birakip gercek futbolcularla kupa kazanmayi düsünmeli

Arkadaşlar iyi oyuncu her zaman iyi oyuncudur. Yaş takıntılarınızı anlamıyorum, bugün M.United bile 40 yaşında adamı oynatabiliyor. Önemli olan fiziki durumudur. Hamit 31 yaşında ama her maç sahanın en çok koşanı,bu işler ciğer işidir. 30 yaşında ise en az 3 sene katkı sağlar daha ne olsun.

Muslera eboue sneijder drogba burak gitmeli yerine casillas dani alves mesut ibrahimovic ve van persie gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt