Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nereye aliyorsun arkadasim? Adamlar 2.ligden istedigimiz 18 yasindaki cocuklara 2 Milyon fiyat cekiyorlar.

Taylan icin 2 Milyon istediler, o Bolusporlu cocuk icin 1 Milyon istediler. Ne saniyorsun sen?

Erman´in alacagi para 700.000 Euro´yu gecmez. Abartmamak lazim yani

arayan tarayan bulur alır, oğuzhan 500 bin euro, gökhan töre chelseaden - hamburga 1.250bin euro , belcikadaki alpaslan kardeşimiz var bejeke ve ts almak için yaraşıyor bonservisi 1 milyon euro ama sizde haklısınız takımımızın yaşlandırma politikasına uygun transfer yapılması gerekdiği için erman kılınc hayırlı olsun bizim scout ve transfer ekibinin dünya futboluna yeni armağanıda bu olsun - tersden scouting -

bence cok para vermisler ama jobo dan daha iyi transfer diyebilim o yuzden katki saglar, hem frikiklerde iyi vuruyor

Eskişehirdeki Diego'nun aynısı işte biraz daha işi bilen ama ağır baya

Bende baya ağır olarak biliyorum , 3-4 sene önce gerçekten üst düzey top oynuyordu , fakat artık baya yavaşladı + 32 yaşında bir adam + 7-8 Mn €'yu da göz önüne alınca ve form grafiği olarak bu sene ki Yobo'nun altında olduğu söyleniyor.

Ben iyi bir transfer olduğunu düşünmüyorum.

Arkadaşlar iyi oyuncu her zaman iyi oyuncudur. Yaş takıntılarınızı anlamıyorum, bugün M.United bile 40 yaşında adamı oynatabiliyor. Önemli olan fiziki durumudur. Hamit 31 yaşında ama her maç sahanın en çok koşanı,bu işler ciğer işidir. 30 yaşında ise en az 3 sene katkı sağlar daha ne olsun.

yanlis alinti yaptin heralde renkta,ben erman yetenekli ve isimize yara futbolcudur olayini savunuyorum:)

Bende baya ağır olarak biliyorum , 3-4 sene önce gerçekten üst düzey top oynuyordu , fakat artık baya yavaşladı + 32 yaşında bir adam + 7-8 Mn €'yu da göz önüne alınca ve form grafiği olarak bu sene ki Yobo'nun altında olduğu söyleniyor.

bizim chedjou on basar zaten:yenieek:

gülme zaten 22 yaşında fransa milli takımına cağrılan ,genc ,gelecek vaad eden oyuncu almaz bizim takımı yaşlandırma politikasına ters olduğu içinde haklısın zaten.

hic izlemediginiz adamlari nasil begeniyorsunuz anlamis degilim zaten klasik yorumlar

bide melo dan daha iyi diyorsunuz utanmadan

6 ay sonra 33 sorun yaşta değil Drogba'da yaşlı misal ama kendine iyi bakmak falan filan önemli yani

Yaşlanmak zaten ağır olan adamı iyice ağırlaştırmış ben kendisinden bi cacık beklemiyorum açıkcası Chedjou çok daha iyi

Sezon devam ederken Erman gelsin bonservisi yok dediğimde olmaz diyordunuz, bak ne oldu şimdi :sad007:

Dün gece bazı arkadaşların kendi aralarında konuştuğu, yer yerinden oynayacağı transfer Erman sanırım.

Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt