Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Biraz Galatasaray menfeatleri için gerçekci olalım.

Chedjouyu gelip oynadıktan sonra değerlendiririz.Fakat şu aşamada Alvez hepsindan daha kaliteli oyuncudur.

Yeterince gerçekçi oldum zaten olmasam araya Gökhan Zan'ı da eklerdim.

josuhayı defaaten izledim ,bu hali ile bile melodan iyi oyuncu, hem defansif hem hucum yönü ile hemde yaşı itibari ile ama bizim 30 yaş altı oyuncu almamız yasak ,ayrıca önder özen taylan antalyalı,kerim frei ve alpaslan öztürkle anlaşmak üzere haberiniz olsun...

melodan ıyı dıyemezsın adam cl neler yaptı gorduk

ama josuha yı versinler bızımkıler havada kapar

manu ıstıyor galıba onu

Lewandowski Bayern le anlastigini duyurdu

BILD

belhanda da iyi olurdu aslında ama nani var

Ya niye cikiyor bu Belhanda dedikodulari anlamiyorum. Fena bir oyuncu degil ama ben Sneijder´in gitmesini asla istemiyorum.

Bu Alves İspanya yarı finalinde penaltı kaçıran kazma sanırım.Çok kötü bir oyuncu değil o kadar da 7-8 verilecek biri değil.

Chedjou > Dany > Alves > Yobo

chedjounun daha yeni ukranya-kamerun macındaki performansı yukarıda ismi gecen oyunculardan hepsinden kötü idi malesef,o macda dany sağbek oynadı,chedjou ise son derece agır,kademeye giremeyen ve devamlı hata yapan bir oyuncu idi,umarın tek maclıkdır..

[video=youtube;gwDYmHlC0Vs]https://www.youtube.com/watch?v=gwDYmHlC0Vs[/video]

Lugano 2.

Nereye aliyorsun arkadasim? Adamlar 2.ligden istedigimiz 18 yasindaki cocuklara 2 Milyon fiyat cekiyorlar.

Taylan icin 2 Milyon istediler, o Bolusporlu cocuk icin 1 Milyon istediler. Ne saniyorsun sen?

Erman´in alacagi para 700.000 Euro´yu gecmez. Abartmamak lazim yani

Eğer iyi olduğunu düşünüyorsan,bu bktan anlıyorsan vereceksin alacaksın.Bak Salih uçana.Ama bu adamlardada Salih gibi potansiyel olsaydı emin olun şikeciler bırakmazdı.Biz ise ego savaşlarına devam edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt