Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ben nedense harry kewell'i görmek istiyorum galatasarayda ..

sportif direktör olarak mi olur , sol bek olarak mi olur , floryada cayci olarak mi olur ..

nedense o adama ayri bi sempati vardi sanki .. harbiden 2 yil rahat sol bek oynar bizde .. :)

kewelldan sol bek olurmu diyenlerine bordeaux macini hatirlatiyim :)

guzel ironi

Kuzmanovic'i izlemedim ama oraya Melo dışında yabancı oyuncu alacaksan Capoue olsun.

34cimbom34 ‏@34cimbom34 1 dk juventus ile galatasaray anlaşmış bana son gelen bilgiye göre melo 2,5 milyon euro yıllık teklifi kabul ederse melo kalır

hadi inş.

Alper 3 gol, 4 asist maaliyeti 13 milyon,Erman 12 gol, 14 asist bedelsiz!

,

bu adamı kadrolara yazıyor carliden daha çok istiyorlar gelmesini defansif yönü nasıl?

bencede carlinhos dan daha iyi birisi, carlinhos da pek defansif guc goremiyorum, ofansi ama cok iyi carlinhos un

Fazla fanatik bi kiyas, gelsin görelim..

Çirkeflik yönünde..

Alves > Alves > Alves > Yobo > Chedjou > Dany ama.

Fanatik bir kıyaslama değil, Alves'e kötü stoper diyen de yok ama mevcut şartlarda Dany ve Chedjou'nun daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Melo'nun yerine Kuzmanovic alınırsa net leş transfer olur.Melo'nun yerine yabancı alınacaksa Melo'dan daha iyisini almak lazım,yok eğer yerli alınacaksa tek alternatif Gökhan İnler.Bu kadar basit.Gerekirse 15 verilsin alınsın şu Gökhan İnler arkadaş.10 milyon Gökhan İnler dersek,5 milyonda yabancı kontenjanı açma parası gibi düşünün,olsun bitsin.Gemileri yakmak lazım bazı oyunculara.İşte o adam Gökhan İnler.

bugün Ballack in "veda maci" varmis

Drogba da katiliyor, izlemek lazim :asd:

Josuha müthiş adam 22 yaşında parlarsa müthiş teklifler gelir ama ilk bize gelsinde :asd::asd:

Ermanı alınca yaş ve vizyondan bahsedenler. Melo yerine Josuha gelsin dendiğinde vizyonlarını değiştiriyorlar. Melo 30 Josuha 22 yaşında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt