Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Emre Kilinc sakaryali sakaryalilar herzman iyi futbolcu olmustur :D

Emre Kilinc Galatasaray´da. Resimde bizim menejerimiz de var. Kel olan. Bilmem ne Ergün´dü adi :)

h201365130013-19880-ve-emre-kilinc-galatasarayda.JPG

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Ben tanimiyorum. Fatih Terim´in izlettirip begendigi bir oyuncuymus. Orta saha sanirim.

Ama resimdeki adam Sükrü Ergün. Galatasaray´in menejeri.

Çocuk gol kralı.Bence sprinter gol kralı.Forumlarda Drogba -Emre yanyana süper ikili olur haberleri çıkmaya başlamış bile.

22.05.2013...sadece emre kılınç ın milli takımda maç oynadığını bilmiyordum.

altyapıları takip eden biri olarak şunu söyleyebilirm .. istanbul takımlarının birinden a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu, birde ptt.1 ligden bir genç oyuncu alınacak bildiğim kadarıyla..transfler kesin olmadığı için isim yazamıyorum..ikisinide izlemedim yalnız..millide değiller

çirkin futbolculara tahamülüm yok futbol bir şovdur yahu , baroni'nin lisansı hemen iptal edilmeli bence hatta bütün çirkinler ölsün diyebilirim :D

marcelo yakışıklı olm aaa marcelo demişken biz niye almıyoruz bu kıvırcığı? real madrid bale'yi alacak muhtemelen yedek beklemesin bizde oynasın işte :D

bale sol bekmi? degil kurban, o yuzden mantiksiz, marcelo turkiye ye 32 yasindan once ayak basamaz, bizim almamiz imkansiz adamlarin birakmasida imkansiz :D

foruma bak evlilik programi gibi oldu,yok yakisikli olsun,evi arabasi olsun,saclari joleli vsvs.sol bek mi aliyoruz yoksa camiaya damatmi getiriyoruz belli degil

boluspor un sol ayağına oldukça hakim,genellikle sol ön ya da forvet arkasında görev yapan,ileride çok şeyler beklenen futbolcusu.sevimli halleri,efendiliği,yetenekleri ve oyun görüşüyle türk futboluna renk katabilir,çok şey kazandırabilir.

Emre Kılınç sağ açıkmış ya ben sol bek zannediyordum :D İyi de bu adama hayatta şans gelmez ki, Mertan bile oynayamadı 2 senedir bu hiç oynayamaz..Ha çıkar bi maçta Salih Uçan etkisi yaparsa onu bilemem ama 2.Furkan Özçal olur muhtemelen, sıra gelmez bu çocuğa..Yine de hayırlı olsun diyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt