Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çocuk gol kralı.Bence sprinter gol kralı.Forumlarda Drogba -Emre yanyana süper ikili olur haberleri çıkmaya başlamış bile.

Kanat diyorlar

Galatasaray, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da forma giyen Emre Kılınç'ı renklerine bağladı.

Sarı - Kırmızılı takımın uzun süredir takip ettiği genç oyuncu geleceğe dönük olarak Florya'da gelişmesine hız verilecek.

Emre Kılınç, geçen sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 12 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

Emre Kılınç orta sahanın iki kanadın da oynayabiliyor.

Beyler Emre'nin kuzeni vardı nöbette bir ara. Ses versin :lol:

emre kılınç'ı şimdi google'dan araştırdım tipi müsait ,futbolcuya benziyor :D benim görüşüm olumlu:cool:

çirkin futbolculara tahamülüm yok futbol bir şovdur yahu , baroni'nin lisansı hemen iptal edilmeli bence hatta bütün çirkinler ölsün diyebilirim :D

git başkana öner madem

Miguel-Veloso528.jpg

Emre Kılınç sağ açıkmış ya ben sol bek zannediyordum :D İyi de bu adama hayatta şans gelmez ki, Mertan bile oynayamadı 2 senedir bu hiç oynayamaz..Ha çıkar bi maçta Salih Uçan etkisi yaparsa onu bilemem ama 2.Furkan Özçal olur muhtemelen, sıra gelmez bu çocuğa..Yine de hayırlı olsun diyelim.

takımda sağ açık mı var hacı :cool:

Emre Kılınç sağ açıkmış ya ben sol bek zannediyordum :D İyi de bu adama hayatta şans gelmez ki, Mertan bile oynayamadı 2 senedir bu hiç oynayamaz..Ha çıkar bi maçta Salih Uçan etkisi yaparsa onu bilemem ama 2.Furkan Özçal olur muhtemelen, sıra gelmez bu çocuğa..Yine de hayırlı olsun diyelim.

la bu adam sol açik degilmi:D solak ya o bakimdan dedim. solak dimi lan bu:asd:

Kanat diyorlar

Galatasaray, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da forma giyen Emre Kılınç'ı renklerine bağladı.

Sarı - Kırmızılı takımın uzun süredir takip ettiği genç oyuncu geleceğe dönük olarak Florya'da gelişmesine hız verilecek.

Emre Kılınç, geçen sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 12 maçta forma giydi ve 2 gol attı.

Emre Kılınç orta sahanın iki kanadın da oynayabiliyor.

Ya topu topu 12 maçta oynamış bi çocuğu nasıl oluyor da uzun zamandır takip ediyoruz bende onu anlamıyorum, adam hiç oynamamış ki ne ara hangi maçını gördük de beğendik hayret valla..Bucalı Taylan da aynı bunun gibi toplasan 10 maç oynamamış ama onu da uzun zamandır izlettiriyormuşuz güya..

bütün emre'ler mi çelimsiz olur yahu kolezyonda çocuk reyonundan giyiniyordur bu çocuk kesin hiç karşılaşmadık ama hayret :D neyse zamanla şişer artık:asd:

Ben Okay Yokuslu transferini cok istiyorum. Bu gencler icerisinde ilk 11´i zorlayabilecek tek futbolcu bence.

Cok yetenekli oldugunu düsünüyorum. Boy pos fizik teknik hersey var cocukta

Emre Kilinc haberleri nerden cikti? aldik mi almadikmi

Ya topu topu 12 maçta oynamış bi çocuğu nasıl oluyor da uzun zamandır takip ediyoruz bende onu anlamıyorum, adam hiç oynamamış ki ne ara hangi maçını gördük de beğendik hayret valla..Bucalı Taylan da aynı bunun gibi toplasan 10 maç oynamamış ama onu da uzun zamandır izlettiriyormuşuz güya..

Iste sonradan 5 Milyon Euro basmamak icin böyle transferler yapiyoruz mecburen. Baska yol mu biraktilar ki.

A2´de oynarlar bence 1-2 sene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt