Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya topu topu 12 maçta oynamış bi çocuğu nasıl oluyor da uzun zamandır takip ediyoruz bende onu anlamıyorum, adam hiç oynamamış ki ne ara hangi maçını gördük de beğendik hayret valla..Bucalı Taylan da aynı bunun gibi toplasan 10 maç oynamamış ama onu da uzun zamandır izlettiriyormuşuz güya..

bora adam 18 yaşinda. alt gruplarda izlemişlerdir zaten. nasil bir oyuncu bilmiyorum. taylan için iyi oyuncu diyordu tanidigim bir antrenör.

Ya topu topu 12 maçta oynamış bi çocuğu nasıl oluyor da uzun zamandır takip ediyoruz bende onu anlamıyorum, adam hiç oynamamış ki ne ara hangi maçını gördük de beğendik hayret valla..Bucalı Taylan da aynı bunun gibi toplasan 10 maç oynamamış ama onu da uzun zamandır izlettiriyormuşuz güya..

Yorumu nerden tutarsan tut elinde kalıyor

Okay yokuşlu diyorlardı inşallah alırlar emre kılınçtan daha yetenekli

Emre Kılınç hakkında bilgi verebilecek var mı ,

mevkisi ve belli özellikleri hakkında

Burasadan Şener'i alak yav bu sene olmasa seneye banko oynar o çocuk

Mevki/Sağ Bek

Galatasaray, PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'da forma giyen Emre Kılınç'ı 1 milyon TL’ye transfer etti. Emre Kılınç orta sahanın iki kanadında da oynayabiliyor.

( ********************* )

Re: Transfer Nöbeti

Emre kılıç kim la ermanin kardeşi filan mi?

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

krasic +2 m € = b.alves diyorlar doğrumudur?

eğer doğruysa çok kötü kazık 32 yaşındaki max 2-3 eder

Emre Kılınç hakkında bilgi verebilecek var mı ,

mevkisi ve belli özellikleri hakkında

çelimsiz kara kuru bişey :) forvet arkası ve kanatlarda oynadığı söyleniliyor ama daha yaşı genç fatih terim'in elinde agresif,hırçın düz bir ortasaha'ya dönüşebilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt