Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Berke öncelikle kuzenini bir tanıt;herkes diyorki biri solaçık biri sağ açık birisi ortada birisi yanda,kuzenini bir tanıt bilelim.

2.sorum gerçekten önceden söylediğin gibi bizim takımda oynayacağına inanıyormusun?

Severek sahiplenelimmi kuzenini?

Şimdilik bu kadar sorular.

Berke öncelikle kuzenini bir tanıt;herkes diyorki biri solaçık biri sağ açık birisi ortada birisi yanda,kuzenini bir tanıt bilelim.

2.sorum gerçekten önceden söylediğin gibi bizim takımda oynayacağına inanıyormusun?

Severek sahiplenelimmi kuzenini?

Şimdilik bu kadar sorular.

Kimin kuzeni ya :asd::asd::asd::asd::asd:

Re: Transfer Nöbeti

Yok degil. Emre hic Fransa´da oynamamis ki.

Iyi olmasın bu zaten dinlediysen fransız taraftarlar aralarinda pkk voilà le kurde diyor :D sonra yaşlı bir kadın ile sohbet ediyorlar bunlar türkiyede katil muamelesi filan görüyormus diyor :)

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Umut Bulut ve Necati transferleri de süper olur. Insallah kisa sürede bunlari da aliriz. Tremoulinas yillardir Fransa'da banko oynayan bir sol bek. Bülent Tulun'un Fransizlarla arasi iyidir.

Hem seneye bonservissiz gitmek istemiyorum, para kazandirmak istiyorum demesi bir oyuncunun karakterini belli eder. Chedjou da bu sebeple sözlesmesini uzatmisti. 3-4 milyona alabilirsek süper olur.

Emre Kılınç kim ? almışız diyorlar da ...:SS:

bu arkadaş

A-ALMEUCcAAzYP6.jpg

Re: Transfer Nöbeti

Umut Bulut ve Necati transferleri de süper olur. Insallah kisa sürede bunlari da aliriz. Tremoulinas yillardir Fransa'da banko oynayan bir sol bek. Bülent Tulun'un Fransizlarla arasi iyidir.

Hem seneye bonservissiz gitmek istemiyorum, para kazandirmak istiyorum demesi bir oyuncunun karakterini belli eder. Chedjou da bu sebeple sözlesmesini uzatmisti. 3-4 milyona alabilirsek süper olur.

Adamim benim ama bahtsiz önünde evra, sylvestre, clichy, abidal gibi oyuncular oldu hep onun için vitrine çıkamadı hic.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

bu adamlar bu paraları nerden buluyor merak ediyorum açıkçası, kaç senedir ş. ligine gitmedikleri halde bizden çok daha fazla para harcıyorlar, aziz batırıp gidecek anlaşılan:D

Gürcan Bilgiçin sabah gazetesinde neronlu meronlu bir yazısı var tavsiye ederim ,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt