Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ahahahahahahah sana kıyamam ben canım ya nasılda narin bir kuş gibi :D:D

ayrıca futbolla iligli yorumla ilglili bir karşı görüş bildir bakıyım öyle konş

şu forumda futboldan zerre anlamayan 2 üyeden birisin, diğeride 8 yabancılı kadrolar kurup duran sato

Cevap: Transfer Nöbeti

Caner adamdır, futbolunu bedeninden çok ruhuyla oynar, bir fenerbahçeli olmasına rağmen;

bizde oynarken bir cimbomlu gibi pro luğun gereğini layıkıyla yerine getirmiştir..
tamer onun ruhsuzlugu ve karaktersizligi yuzunden a.madride elendik unutma o maci.ardanin bizim takimda en guzel yaptigi sey canerin agzini burnunu patlatmasiydi

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Sen ilk önce adam akıllı yazmayı öğren ne dediğini anlayalimda futbolla ilgili yorumun şurada kalsin.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Katiliyorum sana Leo ya. Gercekten ne dedigi anlasilmiyor. Sende bana katiliyorsundur diye düsünüyorum.

6 2 2 neyin nesi, ne degisti, bi pok degismedi, 4 oyuncu tribunde olacakken 2 tanesi asagada oturacak, yaw ben niye zorla 5 turk koymam gerekiyor ilk 11 e, oyle kaliteli potansiyelli turk ler mi var bizim haberimiz yok...

6 2 2 neyin nesi, ne degisti, bi pok degismedi, 4 oyuncu tribunde olacakken 2 tanesi asagada oturacak, yaw ben niye zorla 5 turk koymam gerekiyor ilk 11 e, oyle kaliteli potansiyelli turk ler mi var bizim haberimiz yok...

Öbür türlü 2 tane yedekte bulunduramazdık.

Tamam haklisin bizde oynar demekle alsak demek cok farkli seyler haklisin.Cok hayalperest yorumlar yapiyorsun git fm'de yap bu isleri he bizi guldurmekse amacin basardin:asd:

ya sen ne diyorsun ben alınsın mı diyorum. bizde oynucak kapasitedeyle alınması lazım kavramlarını sen bir mi görüyorsun??? hayalperestmiş 1 tane göster hayalperestligimi ispatlıcak :D

Öbür türlü 2 tane yedekte bulunduramazdık.

biliyorum da ben ilk 11 de 8 tane oynatmak istiyorum, onlar bana karisamaz, ben istedigim kadar koyarim ilk 11 e, ispanya, almanya, italya, fransa, ingiltere boyleyken ben niye geri dusunceyle devam etmeliyim, sacma iste

SON DAKİKA | Kulüpler Birliği, 10 yabancı ve 6+2 sistemi üzerinde görüş birliğine vardı.

EL veya CL de oynayacak takımların daha ayrı ilave saha(kadro) dışı kapasiteye sahip olması gerekir...

Aksi takdirde bu transfer paralarını avrupa maç bonusları değil sadece tribün karşılamak zorunda kalır..

Bunun adıda store+tribünden aldığını dışarıya yolla , Yani bir nevi mecburi hortumculuğa zorlanmak olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt