Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adamın adını söylüyorsun itham ediyorsun ben mentionlıyınca mı korkuyorsun. adamlıgınız şahaneymiş

alamancı gurbetçi cartelinizle komplksi takılmalrınızı unuttun heralde

Almanci gurbetci dedigin kisi senden daha iyi türkce konusuyor. Utanmiyormusun?

neyin tartismasi bu beyler? 3 gunde bi ayni olan hikaye mi?

Hic yoktan iyidir. Hele seneye 5+0 gibi berbat bir sistemden de kurtulmus oluruz.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

hikaye anlatma şimdi, tüm sezon planlaması şl de oynayacağın 6 - 10 maç için yapılmaz. şuna 6 yabancı yazarak kadro kuramıyorum de

nah kuramiyorum

muslera

ebue/sabri ----- semih ----- chedju ------ yabanci

inan -------- melo

hamid ------- snajder --------- yerli

burak/drogba

​

kadro kalitesi belirli bir duzeyde iken ligde derbiler haric 3-4 as adam disinda kimi oynattiginin onemi yok bunun idragi zor bisey degil.

neyin tartismasi bu beyler? 3 gunde bi ayni olan hikaye mi?

biri dedi ligde bizde oynayblcek kaç oyuncu var diye

bende sow falan dedim gençlik atladı yok yabancı sınır yok nereye koycan vs diye

Bosuna ugrasma, provoke edemezsin
cc642fghfgh_copy.png

ne proveke edicem etsem başka şey derim burda yaptıgım gedik kapamak

Bence şöyle de olabilir 8 yabancı + altyapıdan mecburi 3 oyuncu 21 yaş en fazla.O zaman göreyim altyapıyı sallıyormusun sallamıyormusun

ya sen ne diyorsun ben alınsın mı diyorum. bizde oynucak kapasitedeyle alınması lazım kavramlarını sen bir mi görüyorsun??? hayalperestmiş 1 tane göster hayalperestligimi ispatlıcak :D

Tamam renktas haklisin ,bizim anlama problemimiz var yoksa sen gayet net acikliyorsun kendini.

En kötü ihtimalle yedekte Dany ve Riera gibi adamlar olacak. Bu bile 6+2'nin önemini gösteriyor. Umarım kabul ederler.

bende sow falan dedim gençlik atladı yok yabancı sınır yok nereye koycan vs diye

hmmm neyse karismim de gene, boyle abartmadan kavgasiz yorumlara devam etsek diyecem de...

ne proveke edicem etsem başka şey derim burda yaptıgım gedik kapamak

Yalana bak. Burak'in yerine oynar diyen kimdi, Yunus'mu?

turkiye liginde bizim 11 de oynayacak yerli yabanci hicbir futbolcu yok,gecin bu isleri

Fernandinho City de

Yalana bak. Burak'in yerine oynar diyen kimdi, Yunus'mu?

adam drogbanın yerine mi dedi bende burak dedim. sow drogba teorik olarak hoşuma gittigi için. gayet belli sınırlar içierisinde olan şeyi kendinizce başka hallere çevirip hallendeniz. almalıyız tarzı hiçbirşey demedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt