Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

huhhahaah birazda altimiza iseyelim [gulmekten]

yabanci siniri varken opsiyonlarin limitli abicim elimizden gelenin en iyisni yapmaktayiz. zaten istedigimiz sistem de kadro da belli

muslera

semih ---- chedju ---- demir

hamid ---- inan ----- melo ----- sneijder ----- carlinhoz

drogba ---- burac​

şimdi de 6 yabancı yazabilmek için 352 mi çıkardın ? hiç mi takip etmedin hocanın başkanın açıklamalarını

1 kanat alınacak , seneye oynanacak sistem 4 2 3 1 büyük olasılıkla.

ayrıca 442 kanatta bile kanat için yetersiz kalan hamiti 352 kanata yazman facia

Cevap: Transfer Nöbeti

yav arkadaş klübe mail falan atalım, transferle kim ilgileniyorsa onlara rica ediyorum verin şu 2m. euroyu alın şu şeneri ya. belkide 10 sene sağbek aramayacağız bu adamı alırsak, nolur yani 2m. euro verseniz. tam hocanın aradığı hücumcu bek işte.

Haklı olduğun taraflar elbette vardır kardeş,

Ama Artık drogba ve sow un futbolunu bence farklı bakış açıları ile değerlendirmek lazım mesela,

Sow un şu anda ne olduğu ve neleri henüz olmadığı; ve de Drogbanın şu anda ne olduğu ve neleri kaybettiği ve bu kayıplar yaşanırken neleri kazandığı gerçeğinden yola çıkarsak;

sow un sahip olduğu enerjisi gücü sayesinde zekasını tekniğe dönüştürme kapasitesi yüksek gerçekten. Bu da ona fazladan bir özgüven ve jeneriklik pozisyon yaratmak için cesaret veriyor, bu cesaret yüksek motivasyonla birlşince gözünü karartıp herşeyi deneyebilecek bir yapıya bürünüyor. Sık sık maçlarında yeni bir enstantane arayışının veya sunuşunun nedeni bu... Bireysel olarak gerekirse herşeyi üstlenmekten korkmayacak bir agresiflik ve cesaret de beraberinde geliyor.

Ama drogba artık güç olarak 3-4 sene evel ki drogba olmadığını bildiği için bazı hamleler için tedbirli olması gerektiğini, bu durumda vücut ve kas yapısının her hareketi kaldıramayacağının farkında..

Bu nedenle Sow da henüz varolmayan veya yeşerme aşamasında olan oyunun o halini değelendirip bir satranç oyunu gibi birkaç hamle sonrasına göre pozisyon alma becerisini kullanıp futbolu bedeninden çok aklıyla oynamaya çalışıyor.

Zaten drogbadan artık bir gol kralı performansı beklemek hata olur. drogba artık top dağıtımı ve asistleriyle gücü yerinde olan diri forvetlere yarattığı pozisyonlarla ön plana çıkacaktır.

Bu durmdaki bir drogba dan sow performası beklemek drogbayı erken kaybetmemize yol açar devre arası gelmeden sakatlanıp sezonu kapatabilir her an..Drogba iyi bir profesyonel olarak kendine iyi baktığı için bu yaşta halen sow la kıyaslanabiliyor.

Unutmamak lazım zaman herşeyi olduğu gibi herkesi de eskitir.

Zaten hafta da 3 maç oynama dönemi başladığında; eğer drogbayı kritik olmayan maçlarda tribüne alıp dinlendirmezseniz; sahada sağlam tutmanız çok zor..

Aynı Drogba ve aynı Sow'dan bahsediyoruz di mi? Hani Didier ve Moussa, bir yanlışlık olmasın?

Siz beklentileri ve bende gerçekleri kaynak alarak konuştuğumuz sürece; maalesef ortak bir nokta bulmamızın mümkün olmayacağı kanaatindeyim.

Esenkalın...

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

ebue'yi rotasyona gayet sokarsin gerektiginde. drogba'yi da 3 macta 1 dinlendirmen takimin hayrina zaten olur

ayrica kadro yapamiyorsun deyip durma sato her turlu kadroyu yapabilir al sana ebueli drogbali amrabat'in dany'nin kenarda oturdugu kadro-

muslera

ebue ----- semih ------ chedju------ yabanci

inan ----- inler ------ sneijder

aydin --- drogba ----- frei

hamid

colak

amrabat

erman

dany

zan

eray

​

nani gelirse de yapacagin rotaz belli.

Kral nerede???

Siz beklentileri ve bende gerçekleri kaynak alarak konuştuğumuz sürece; maalesef ortak bir nokta bulmamızın mümkün olmayacağı kanaatindeyim.

Esenkalın...

Gerçekleri kaynak almak Sow'u üst düzey bir santrfor olarak yutturmaya kalkmaksa sen de esen kal.

drogbadan sevgilerle :ayatollah:
BMAPkfACQAAzo0i.png

Transfer bütmeçiz 40'di diyelim 8'i gitti kaldı 32,Sat Burak'ı ts'den falan sonra ele geçen keş para 15 olsun bütçeye kat 47 milyon euro.

15-20 arası ARDA

10 İNLER

10 NANİ

Kalanıda Sol bek al.

Sonra git kulüpler birliği toplantısına şu hareketi yap çık

jose+mourinho+6+%255Bhorto+magiko%255D.jpg

drogbaaaaaaaaaaaaaa:sad007:

Avrupa´da öyle ama bizde degil. O yüzden ben kontenjan kisitlamasina karsiyim. Türk futbolculari herseyi ögrenene kadar 25-26 yasinda oluyorlar.

Avrupa´da daha farkli. Adamlar 16 yasina gelince fizik olarak neredeyse hazir oluyorlar. Bizimkiler 1.70 m 45 kg filan.

Altyapi sistemini komple yenilemek lazim ve 6-7 sene sabretmek lazim. Baska yolu yok bunun. Fizik olarak, teknik taktik egitim vs. hersey degismeli.

Bu konu üstünde bir cok kisi kafayi yormustur ayni benim yaptigim gibi herseyi yazip ciziyorum kafamda elinde sonunda konu geliyor dönüyor yöneticiler ve isi idare eden devlet/tff insanlari bununla birlikte kulüpleri yöneten vizyon tipleri..

hepsi günü kurtarma adina düsünmekten baska birsey akillarindan geciremiyorlar.. örneginiz Roberto Carlos teknik direktor secimi.. resmen isim yapmaktan baska birsey oldugunu beni kimse ikna edemez.

Sonucta sistemi kursak bile bu vizyon özürlü sahislarin futbolumuzu yönettigi sürec imkani yok bu isin.

Almanlar bile 10 yil hesapladilar alt yapilarini Hollandadaki sisteme analiz ettikten sonra yeniden yapilandirdiklarinda..

=================

Gönül isterdi tabi ama bu sahislarin o koltuklarindan düsmesi icin harbi akil almaz isleri olmasi gerekiyor gibi...

===========

Bence bu isi hatta kulüplerin elinden almak gerekiyor Amerikan sistemi ile ögrenci/sporcu sistemine gecilmeli ve egitimi kulüplerdeki dinozorlara degil yeni egitilecek binlerce genc insanlarimizi okullarin bu futbol bolümüne yerlestirerek 15 yil sabir edelim ondan sonra takir takir her yil en az 10 süper yetenek cikaracagimizdan kuskum yok.. ama nerde bu sabir.

Kanatlı sisteme geçmeliyiz ama tek kanatlı sistem :trollface:

Şimdi şöyle bir kadro olacak:

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Balta

Selçuk

Hamit -----------

----------------Nani

Sneijder

Drogba - Burak

nasıl?​

Yabancı sınırlamasını istemek rant işidir yerli menajerler Anadolu kulüpleri bu işten para yalayan herkes için iyi bir sistemdir..

Alper 7 ediyor menajeri de iyi komisyon almıştır gibi gibi.

Şuna eminim o sığındıkları yalan varya ''Milli takımın hali ortada hala yabancı diyorsunuz'' Bunun sınırla felan zaten ilgisi yok buna adım gibi eminim..

Bu işin ucunda para var..

evet...para dan haric hic bir mantikli neden bende göremiyorum bu sacma systemde. dünyanin en iyi milli takimlarina bakarsak cogunda yabanci olayi cok esnek yada almanyada gibi hic sinir bulunmamaktadir.

milli takimina önem versen bir federasyon olarak sen ilk önce alt yapiya önem verirdin ama yok oda. öylesine sacma gelen 18 icinde bir tane alt yapidan oyuncu bulundurmalisin diyorsun göstermelik. koysana söyle madde mesela.. yilik bütceden kazanilan gelirlerin 10% u minumum olmak sartiyla alt yapiya yatirim yapilmadir bu yatirimlar özel federasyon alt yapi sorumlu kisilerde devamli kontrol edilecekdir.

sonra AB üyeli yabancilar serbest birak. diger ülkelerden maximum 3-4 yabanciya izin ver.(afrikali-güney amerikali gibi..)

cok degil biraz sabir ile en gec 7-10 sene sonra türkiyede bütün kulüplerin alt yapilarindan catir catir futbolcular cikmiyorsa bende bu isi bilmiyorum .

Sağlıksız beyinler Türk futbolundan uzaklaşmadığı sürece biz çok tepiniriz..

O yüzden bu kadar bataklık kafalı insanların içinde Ünal Aysal gibi bir başkanımız olduğu için gurur duyuyorum adama demediklerini bırakmadılar yok efendim şampiyon takımın yönetimi dağıtılır mı?

Biz 2 senedir şampiyonuz ve en sorunlu kulüp biziz abi ben anlamadım bu işi..

Ünal Aysal ''kurumsallık'' lafı ciddi manada düşünürsek kulübü kurtaracak anahtar sözcüktür,yarın öbür gün Ünal Aysal gider başkası gelir ama herşeyiyle tıkır tıkır işleyen bir sistem yaratmaya çalışıyor bu adam yani çok imrendiğimiz Avrupanın dev takımları gibi yönetilmesini istiyor Galatasaray'ın..

Hep istediğim şey buydu aslında,altyapı diyorduk az önce hafızam yanıltmıyorsa biz Hollandalı bir altyapı hocası getirdik Adnan Polat döneminde sonra işine son verdik Rijkaardla beraber..

Zihniyet bu olursa olmaz yani her gelen yeni başkan kendi sistemini oluşturursa bu takım bir arpa boyu yol alamaz,umarım Ünal Aysal dediği olayı gerçekleştirir kurumsal yapıya bürünürüz hep herkese ön ayak oluruz..

En büyük transfer bu olur..

Gençlerbirliği'nden Azofeifa ve Cem Can, Torku Konyaspor'dan Murat Akın Kayseri Erciyesspor'da,

Tek forvete dönmek ŞART OĞLU ŞART OĞLU ŞART TORUNU ŞART.

Drogba kesilmez,Burak kalırsa kesilme ihtimali sıfır forvetten başka bir yerde gücü 80'den 21'e falan düşüyor.

NE YAPCAZ ?

hocanın kafasında olan umut gibi 90dk deli dana gibi koşacak burak yaratıp 4 2 3 1 e dönmek bir kanat nani diğeri burak ama bildiğimiz kanat gibi değil hücumda forveti çiftleyecek defansta rakip beke basacak bir burak

Transfer bütmeçiz 40'di diyelim 8'i gitti kaldı 32,Sat Burak'ı ts'den falan sonra ele geçen keş para 15 olsun bütçeye kat 47 milyon euro.

15-20 arası ARDA

10 İNLER

10 NANİ

Kalanıda Sol bek al.

Sonra git kulüpler birliği toplantısına şu hareketi yap çık

jose+mourinho+6+%255Bhorto+magiko%255D.jpg

transfer calismaya bak fay yavrum, kiskandim. inler ve nani toplam 20 milyon, ucuzlukmu varmis yoksa benim haberimi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt