Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
kestim gitti
Yok daha neler. Sneijder kesilecekmis.
kestim gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok daha neler. Sneijder kesilecekmis.
peki neden serbest kalsın galatasaray elin bitik topçularına 4-5 milyon yıllık para versin onlarda burda gelsin yatsın diyemi ama benim yerli topçum canını dişine takar oynar geçmiştede çok örneği vardır şimdi herkes sneydere toz kondurmuyorda o adamın aldığı yıllık 5 milyonun hakkını veriyormu yada verebilecekmi acaba
FCN Blog @fcnblog 13 dk Emre Kılınç'ın transferi için 850bin TL bonservis bedelinin yanı sıra, bir sonraki satıştan %20 pay ve 2 oyuncu vereceğimiz söyleniyor.
hhehehehe
Cimbom Haber Ajansı @CHA_1905 6m
CHA ÖZEL | Monaco kulübü Kalecimiz Fernando Muslera'nın bonservisi için 32 Milyon Euro teklif etti.
CHA ÖZEL | Monaco kulübü Kalecimiz Fernando Muslera'nın bonservisi için 32 Milyon Euro teklif etti.
kapa hala acıklama yok![]()
bayraktaki ve formadaki kırmızı sarı tonlamalar farklı hangisi bizim gerçek tonumuxz
[GG]
![]()
[/GG]![]()
Alamadığımız için en üzüldüğüm adam. :sad007:
[video=youtube;yc93lk77UoA]https://www.youtube.com/watch?v=yc93lk77UoA[/video]