Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Erman, "aglama fener pozu" vermis :ayatollah:

images

:asd:

ah be önce meloyu alsak sonra naniyi sonrada bakarız

aman abi ntvspor benteke diyo fenere Allah Korusun o adam 20 milyon ama fener almaz inş :S

Beyler forum anasayfada ki son mesajların yazıldığı başlıklar neden gözükmüyor ?

Fatih Terim ve Ünal Aysal'i dinleyen oldu mu acaba? 3-4 takviye denildi ilk 11 icin. Stoper, sol bek, orta saha. Alper fener'e gitmemisti o dönem yani 4-3-1-2'ye devam edilecek su 3 savunmali kanatli tek forvetli sistemleri falan silin. burak-drogba-sneijder'in dahil oldugu 6 yabancili kadro yapani tebrik ederim

benim duyumlara göre Valdes bitmis. Valdes gidiyor Monacoya.

vallah bende öyle okudum sahada solda isde. muslerayi tutan ve güvenen bir Taraftar olarak gitmesini asla istemem acikcasi ama 32 milyon euro da az para degil be kaleci icin :D bu senenin bütün transferleri bedavaya yapilir hemen hemen . onuru alirsin Trabzondan bir cekilde olur biter. onurda muslera kadar iyi olmasada iyi kaleci ya. hem kontenjandan yemiyor en azindan. ama haber dogru oldugunu zanetmiyorum acikcasi.

Fatih Terim ve Ünal Aysal'i dinleyen oldu mu acaba? 3-4 takviye denildi ilk 11 icin. Stoper, sol bek, orta saha. Alper fener'e gitmemisti o dönem yani 4-3-1-2'ye devam edilecek su 3 savunmali kanatli tek forvetli sistemleri falan silin. burak-drogba-sneijder'in dahil oldugu 6 yabancili kadro yapani tebrik ederim

Nani ile niye ilgileniliyor olm o zaman ?

Arif zu Galatasaray?

Hayirli olsun

profilepic331_5.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt