Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne olduda fener açıklama yaptı birri özet geçebilirmi :o

ulan ne kadar zıt bi klüp yahu.Zıt olunca büyük klüp mu olunuyor.
brush_girl_gif.gif

tabi böyle devam ederse bizim her sene şampiyon olacağımızı biliyolar ondan böyleler inler ve arda bize gelseydi görürdüm açıklamayı ben:asd:

Ne olduda fener açıklama yaptı birri özet geçebilirmi :o

lafin kisasi..."beyler biz boku yigecez yakinda o zaman yabanci zor aliriz. en azindan kaliteli zor aliriz. Galatasaray da ucar gider..yabanciya NO yoksa biz moku yeriz cidi cidi"... :D umarim anlata bildim az cok :b5:

şikecileri boşverin,onların sonu yakın :f kuduruyo köpekler

Kulüpler birliği kararı sonra tff vazgeçermi yabancı sayısnı düşürme olayından:confused:

Muslera ,Eboue, Chedjou, Drogba, Sneijder, SOL BEK , KANAT , Melo

2 yabancı çıkarın burdan eğer yapabilirseniz :asd:

Son haftalarin duyumcularindan :)

Sinan Gokayca‏@sinangokayca2mherkes gscimbomu onerdi arkadaslar biri benim adima uyelik acabilir mi bildigim her seyi ilk ona soylucem ve o yazicak

hiç farketmez ellerindeki yerli kadroyla fener yine patlar rahat olun mehmet topal'dan mı korkuyorsunuz egemen-bekir ikilisinden mi korkuyorsunuz olm :D avrupada zaten sınırsız yabancı oynatıcaz

antepte 6-7 oyuncu serbest kalacakmıs,bunların arasında cenk ve muhammet de var,muhammeti biz alırız insalla

Aynen Muhammet çok iyi olur yaşına rağmen kendini çok çabuk ispatladı ama işte talihsiz bir sakatlık geçirdi.

İlk olarak bir futbol sever olarak onu futbola dönmüş ve eski formunu yakalamış olarak görmek isterim.Transfer sonra ki mesele...

Benim anlamadigim, Fenerbahce´nin ne cikari var ki bu isten? Lan senin Avrupa hedefin yok mu?

Galatasaray´a zit olayim da ne olursa olsun

Muslera ,Eboue, Chedjou, Drogba, Sneijder, SOL BEK , KANAT , Melo

2 yabancı çıkarın burdan eğer yapabilirseniz :asd:

gözüm kapalı eboue'yi çıkarabilirim hatta direk satılık listesine bile koyabilirim herifi ne zaman görsem kafasını tutup yerde yatıyor yahu

Sinan Gokayca ‏@sinangokayca 5 dk

herkes gscimbomu onerdi arkadaslar biri benim adima uyelik acabilir mi bildigim her seyi ilk ona soylucem ve o yazicak

kendi sitelerinden kendilerini eksiltmeye devam ediyolar..

El ve mimik lerinden yola çıkarak haciosmanoglu nun söz sırası hakkını kullandığını ve ilginin bu yüzden olduğunu düşünüyorum..

hmmm. ola bilir. ne demisdir acaba "..elimdeki kalemi görüyormusunuz usaklar. yamuk yapanin bundan sonra bu kalemi....":lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt