Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

anlamiyorum bu sikecilerde surekli yabanci oyuncu ariyor forvete sol beke stope aldilar bunlar biyerinemi sokacaklar bunlari turklerlemi evlendirecekler

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre, Jorge Mendes, Galatasaray'ın teklifini Portekizli oyuncuya iletti. Nani, Galatasaray'ın teklifine çok sıcak bakıyor. Sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi hedefi, vizyonu, kadrosunda Burak, Selçuk, Muslera, Hamit, Melo, Sneijder ve Drogba gibi yıldızların olması, bununla birlikte yıldız futbolcunun geçtiğimiz sezon Galatasaray - Manchester United maçlarında sarı kırmızılı kulübü yakından gözlemlemesi bu teklife sıcak bakmasını sağlıyor.

623363674464.jpg

ya hepside hemen hemen haciosmanoglu ya bakiyor tuhaf tuhaf :lol:

El ve mimik lerinden yola çıkarak haciosmanoglu nun söz sırası hakkını kullandığını ve ilginin bu yüzden olduğunu düşünüyorum..

hmmm. ola bilir. ne demisdir acaba "..elimdeki kalemi görüyormusunuz usaklar. yamuk yapanin bundan sonra bu kalemi....":lol:

Yorumsuz...

nu4cz.png

Beyler sa

erman kılıç i almışız mükemmel bir transfer yaptık.Ne zamandır erman ı galatasarayımızda görmek istiyordum hayallerim gerçek oldu:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

ulan şu halil ünal ı gördüm mübarek günde ağzımı bozdum.:mad:

Enes Ünal üc müthis gol atti milli takimda.

bence tff azizin emrinden çıkmaz nasıl istiyorsa öyle yapar. yoksa diğer klüplerin ne dediğinin hiçbir önemi yok. yeterki fb miz buyursun der

Beyler sa

erman kılıç i almışız mükemmel bir transfer yaptık.Ne zamandır erman ı galatasarayımızda görmek istiyordum hayallerim gerçek oldu:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Erman iyi transfer ama bu kadar abartma istersen kardeşim, hayallerin daha büyük olsun, netice de kadrosunda Drogba'yı Sneijder'i barındıran bi takımız biz :yenieek:

bence tff azizin emrinden çıkmaz nasıl istiyorsa öyle yapar. yoksa diğer klüplerin ne dediğinin hiçbir önemi yok. yeterki fb miz buyursun der

belkid bu sefer dinlemeye bilirler. fenerin de aslinda buna karsi olmadigina inaniyorum acikcasi. oyun bu resmen birazda. bakin Tff bizim dedigimizi hep yapmiyor gibilerden. ya adamlarin kendilerinde bir ton yabanci var. 4 tanesi tribünemi yolacaklar. bunun neresi mantikli anlamakla güclük cekiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt