Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogba nin maci basliyor.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Antuda sağlam duyumcu adam 1 haftadır Bruno ile kesin anlaştık diyordu dünde yarın aciklanir dedi.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Hadi ya abi bizde çıkmadı şöyle bir duyumcu. Şeref Aydın'da pek uğramıyor duyumsuzluktan öleceğiz.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

cnn türkde aykırı sorulara katılan adamı taffarel sandım bi an için :D

Mathieu bu gece imza atacak yazdi. Sonra ayni anda diger duyumcular Kolarov haberini verince o twiti silip 'Haldun Üstünel 1 haftaya Kolarov'u bitirir' yazdi.

Yani ordan burdan görüp yaziyor ve Haldun Üstünel ne alaka diye sorarlar.

Burdan salladigi net belli oldu.

Doğru söylüyorsun birde 2 güne bomba bir isim gelecek diyordu.3 gün kayboldu hala o isim gelmedi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Duyumcu sadece o transfer için duyum almıştır. Bütün duyumları önceden bilecek ve haber alacak hali yok ya.

Yönetimdemi sanki.

Ayrıca cardozo ya iyi bir pasör lazım. Topu onunla gol yollarında buluşturamadıktan sonra faydalı olamaz.

Re: Transfer Nöbeti

Hadi ya abi bizde çıkmadı şöyle bir duyumcu. Şeref Aydın'da pek uğramıyor duyumsuzluktan öleceğiz.

Evet bu sene duyum olmayacak galiba

Cuma günü cardozo için görüşme varmış.

cardozo'yu nereye alıyorsun arkadaş.Adam uefa'da resmen döktürdü.Bence ellerinde tutamazlar , büyük kulupler yoklamaya başlamıştır bile.Ben barca'ya çok iyi bir yedek olacağını düşünüyorum hatta zorlarsa pivot olarak topu ilerde tutup baskıyı artırmak için barca'nın oyun tarzına çok katkıda bulunur.

Transfer Nöbeti

töre ve frei alınmalı net..

birde alamanya da yokmu göbek oynayan yerlicik

Nuri, emre, ilkay ve tolga ciğerci var. En olası transfer tolga. :D denemeye değer bence. Türk oyuncularda ya tutarsa transferine başlamak gerekiyor artık. Töre, sercan, kerim, jem falan kadroya katılmalı.

Re: Transfer Nöbeti

cardozo'yu nereye alıyorsun arkadaş.Adam uefa'da resmen döktürdü.Bence ellerinde tutamazlar , büyük kulupler yoklamaya başlamıştır bile.Ben barca'ya çok iyi bir yedek olacağını düşünüyorum hatta zorlarsa pivot olarak topu ilerde tutup baskıyı artırmak için barca'nın oyun tarzına çok katkıda bulunur.

Sow u satarlarsa almasi zor biri değil. Cardozo yu gözünüzde çok büyütmeyin pek bir numara yok onda.

Kuslarda suan 8 yabanci var brunoyla beraber etti 9

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt