Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

screenshotkrt.jpg

Muslera az once bir top cikardi

Netleşti mi o karar şimdi? 6+2 devam edecek mi?

Kulüpler birliği kendi arasında böyle bir anlaşmaya varmış ama TFF daha açıklama yapmadı. Bir aksilik çıkmaz ise çoğunluğa uyar diye düşünüyorum.

Gerçi Fener korkudan hemen bir açıklama yapmış ama bir işe yarayacağını düşünmüyorum.

Federasyon'un karari belli. Daha bir kac gün önce federasyon'dan biri canli yayinda 'Bu yeni kural uygulanacak, biz dogru oldugunu düsünüyoruz' dedi.

boş kaleye gol atmak ne kadar kolay drogba :D drogba adamsa kaleciyi geçip defans oyuncusunun bacak arasından voleyle gol atsın:)

+0 olması iyi bir şey değil aslında, yedekte mutlaka yabancı bulundurmamız lazım. Oyunun gidişatını değiştirecek oyuncu kalmaz yoksa yedeklerde.

7 olması imkansız bu yönetimle ama 6+0+4 saçmalığından 6+2 ye razıyım ben:)

Erdal Kumcuoğlu @JusticeErdal 15 dk

NİHAYET! Demba Ba ile 4 yıllık anlaşma sağlandı. Yöneticiler bu akşam sözleşmenin imzalandığı Antalya´dan bağlantı yapacak muhtemelen.

(Fenerbahce)

:D

bu hakem kamerasi iyimis keske meireless in olayindada hakemde kamera olsaymis daha iyi anlardik yol tarifini:D

Maçın ardından Nani "Penaltıda Muslera'nın hareket etmesi için bekliyordum. Bu yüzden birkaç kez durakladım ama gerçekten çok akıllı bir kaleci çıktı. Ben vuracağım köşeyi seçene kadar kıpırdamadı. Ve sonuç olarak harika bir kurtarış yaptı" açıklamalarında bulunurken Muslera ise "Nani topun başına geçtikten sonra yüzüme biraz uzunca baktı. Penaltıyı kullanmaya gelirken de birkaç kez durdu. Nani'nin penaltılarda topu köşeye sert vurduğunu biliyordum. O vurana kadar bekledim ve köşeye atlayarak penaltıyı kurtardım." açıklamalarında bulundu

Nando reis :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt