Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar cümleten selamun aleyküm diyorum. bana kalırsa en mantıklı tercih ebounin mevkisini yerli biriyle doldurmak. bursalı şener olabilir. onun dışındaki muslera, melo nun mevkilerini türk oyuncularla doldurmak çok daha riskli bence.

Re: Transfer Nöbeti

Mdr kanalı veriyormuş bende arap kanalı veriyor zannettim logoyu görünce.

Maçın Link'ini atarmısınız.

chelsea nin gozu sniejder ve muslerada..Fakat morinho terimin kurdugu kadroyu bozaarsa kankasına ayıp edecegini bildigi icin chelsea bizden futbolcu almaz..

Monaco

Atletico Madrid

Barcelona

Zenit bizim yabancılara kanca atan taakımlardan bi kacı

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

musli

şener chedjou semih kolarov

inan inler

sneijder

nani drogba burak

en ideali bu gibi çünkü burağın gideceğini sanmıyorum fatih terimin ligtv de burağa söylediklerini hatırlayın nani geleceğine göre en fazla böyle oluyor.

arkadaşlar cümleten selamun aleyküm diyorum. bana kalırsa en mantıklı tercih ebounin mevkisini yerli biriyle doldurmak. bursalı şener olabilir. onun dışındaki muslera, melo nun mevkilerini türk oyuncularla doldurmak çok daha riskli bence.

a.s katılıyorum bence de fireyi eboue nin bölgesinden vermek en mantıklısı. şener 2 veysel in 3m serbest kalır maddeleri varmış, bu saatten sonra eses den adam almazlar şener mantıklı seçim olur. hamit şener sabri rotasyonu iş görür

gol videosu kondu mu bilmiyorum ama buyrun

[video=youtube;sUyounKn4CQ]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sUyounKn4CQ[/video]

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan, bu nedenle takımdan ayrılacağı ve Trabzonspor'a döneceği iddia edilenEngin Baytar'ın menajeri Ali Egesel son durumu açıkladı.

Egesel; "Galatasaray, Engin'e yeni bir sözleşme önerdi. Engin şuan Almanya'da. Döndüğünde büyük ihtimal ile Galatasaray ile yeni sözleşmeye imza atacak" dedi.

Bu sezon fazla forma şansı bulamayan, bu nedenle takımdan ayrılacağı ve Trabzonspor'a döneceği iddia edilenEngin Baytar'ın menajeri Ali Egesel son durumu açıkladı.

Egesel; "Galatasaray, Engin'e yeni bir sözleşme önerdi. Engin şuan Almanya'da. Döndüğünde büyük ihtimal ile Galatasaray ile yeni sözleşmeye imza atacak" dedi.

enginin kalması çok iyi olur

Güzel haber.

a.s katılıyorum bence de fireyi eboue nin bölgesinden vermek en mantıklısı. şener 2 veysel in 3m serbest kalır maddeleri varmış, bu saatten sonra eses den adam almazlar şener mantıklı seçim olur. hamit şener sabri rotasyonu iş görür

Veysel ne ya bildiğin takoz.

Şener'in de pek bi etkinliği yok ama yoklukta gider.

Engin - Erman - Kazım gibi isimlerin kadroda olması iyi...

Re: Transfer Nöbeti

Manchester City, Shaktar Donetsk'in 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernandinho'yu 30 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Drogba'nın takımımızda olması bizim için büyük bir şans:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt