Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vay kardesim gelmis,hosgeldin hayirli kandiller .bu vesile ile herkesin kandili mubarek olsun:ayatollah:
sartlara bakildiginda melonun bizden baska o paralari alacak bir yer yok.mecbur bize gelecek.bur onemli olan biz nekadar istiyoruz meloyu?Galatasaray, Felipe Melo'nun bonservisini almak için dün Juventus ile masaya oturdu. Juventus rakamı 5 milyon Euro'ya çekti. (Skyİtalia)
Twitterde böyle bir haber ver doğrumudur bir kontrol etseniz
Gökhan İnler fbnin gündemindeymiş
adamlar bildigin orta saha fetisisti kesildi basimizaGökhan İnler fbnin gündemindeymiş
Gökhan İnler fbnin gündemindeymiş
aynensuan GSTV'de erman kilic'in reportajini izliyorum adam umit karan'a benzemiyormu yahu![]()
Yabancı sınırı konusunda yeni sezonda düzenlemeye gideceğini açıklayan TFF, bu konuda geri adım atıyor.
Yeni sezonda ilk 18'de sadece 6 yabancıya izin vereceğini açıklayan TFF, Kulüpler Birliği'nin yaptığı açıklama ile bu kararında geri adım atıyor.
Bu sezon sadece 10 yabancı ile sözleşme imzalanmasına karar vermesi beklenen TFF'nin, geçtiğimiz sezon uygulanan 6+2 kuralının devamı yönünde karar alacağı belirtildi.
Kulüpler Birliği'nin tavsiyesine olumlu bakan TFF, ayrıca yeni sezonda deplasman yasaklarını kesinlikle kaldırma kararı aldı.
Öte yandan TFF'nin bir sonraki sezon için yabancı kararı konusunda Spor **************************** Süper Lig kulüpleri ile görüşerek karar vermesi bekleniyor.
TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM
suan GSTV'de erman kilic'in reportajini izliyorum adam umit karan'a benzemiyormu yahu![]()
72 tane ortasahaları var sanmıyorum
Arsenal, Denilson, Arshavin ve Squillaci ye teşekkür ederek yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
aminn.gün boyu nerdeydin sen,hareketli saatler yasadiksaolasın abi senin ve bütün herkesin kandili mübarek olsun. Rabbim nicelerini nasip etsin

----------------------------Onur Recep------------------------------
Hamit------------Semih--------------------Cehdjou----------Carlinhos
--------------------Felo Melo--------Xelcuk--------------------------
-------------------------Weysel Sneijder------------------------------
--------Luis Nani-------------------------------Burak Yılmaz----------
--------------------------Didier Drogba-------------------------------
YEDEKLER ; ERAY - UMUT - KAZIM - ERMAN - EMRE - ENGİN - JEM PAUL
MALESEF KADROMUZ