Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir kadroda ben kurayim ( Lig için SABRININ hakkini yemeyin :D P

Muslera

Sabri.......Semih.......Chedjou.....Carlinhos

Melo

Nani.......Snajder......Selçuk

Umut.......Burak ( itiraz etmeyin hemen :D her mac bboyle oynamayiz birgun melo cikar diyer gun snajder oyle oyle devam eder baska yolu yok hic :D)

Biz de kanser oluruz .. Ömrümüzden 5 sene gider onu izlerken

hamit bu, gereksiz topla oynama ve pas hataları yaptı ama hamit budur. hamitten keita falan mı beklediniz anlamıyorum ki. adam mücadele eder, gayret eder. istatistikleri de fena değildir ama öyle artistlik çalımlar falan yapmadığı için beğenilmez bi türlü.

Bir kadroda ben kurayim ( Lig için SABRININ hakkini yemeyin :D P

Muslera

Sabri.......Semih.......Chedjou.....Carlinhos

Melo

Nani.......Snajder......Selçuk

Umut.......Burak ( itiraz etmeyin hemen :D her mac bboyle oynamayiz birgun melo cikar diyer gun snajder oyle oyle devam eder baska yolu yok hic :D)

umut---burak iş yapmaz renktaş

Re: Transfer Nöbeti

Pahalı sol bek almayalim bos yere herzaman oynayamaz tribunde oturmayi kabul edecek biri olsun mesala Gençlerbirliği'nden Tosiç.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Sneijderi satmak çok yanlış olur adam süper oyun kurucu uzaktan çok tehlikeli adam

üstelik adam eski günlerine dönmek istiyor sürekli bu yıl benim yılım olacak diyor

eski formuna dönmüş bi sneijderi 40 milyon euroya zor alırız ki bence bu yıl sneijder eski günlerine kesinlikle dönecek yeterki saglam bi sezon öncesi geçirsin, naniyide alırsak drogba, burak, sneijder, nani, selçuk hepsini bi arada izlemek çok sanatsal bi etkinlik olacaktır. :D

Muhammet serbest kalacakmıs,ne yapıp edip alsınlar bu cocugu kacırmasınlar,Cenk de serbest kalabilirmis ama Muhammet daha önemli bence,Mami alınmalı

Almanya ve İspanya'da yabancı sınırı yok adamlar Avrupa'yı öttürüyor.

Biz hâlâ yok 5 yok 6+2 hesabı yapalım.

Transfer Nöbeti

yollanmadan resmi imza attıramayız işte kimse ile. belki çoktan bitmiş transfer vardır ama kontenjanın boşalması bekleniyodur. o sistem nasıl işliyo bilemiyorum

Benim bildigim istedigin kadar yabanci oyuncu bulundurabilirsin. Sadece sezon basi TFFye verilecek listede en fazla 10 yabanci belirtebilirsin, ( 6 mac kadrosu, 4 tribün)digerleri ligi seyirci gibi izler ve Sampiyonlar Ligi veya diger TFF disi organizosyanlarda kadroya girebilir anca.

Yani oyuncu göndermeden de Transfer yapabiliriz.

Yanlisim varsa düzeltin

Evet,Antepte 6-7 oyuncu paralarını alamadıgı icin basvru yapmıs,önümüzdeki haftaya kadar ödeme yapılmazsa Serdar,Cenk ve Muhammetinde icinde bulundugu topcular serbest kalabilir

Dehşet olur sakat filan diyorlar ama ben inanmıyorum Muhammed çok iş yapar bizde.

------------------------------mus---------------------------------

ebo-------------kaya--------------------che--------------balta :S

---------------------selçuk---------inler----------------------------

nani-----------------------sneijder-----------------------------burak

---------------------------drogba----------------------------------

YEDEK: eray,dany,riera(sol bek ve sol açık yedeği olarak),umut,erman kılıç,yekta,sabri

Sahada 6 yabancı var Dany ve Riera 18 kişilik kadroda olamaz.

avrupada ılk 10 hedeflıyosan kadro olarak kalecıler muslera onur eray defans eboue sener semıh cedju danny gokhan zan carlınhos hakan balta orta saha kazım nanı erman kılıç selcuk yekta arda melo gokhan ınler engın sneıjder hamıt forvet burak umut necati drogba .... gelelim onur - sener - carlınhos - nanı - arda - melo - gokhan ınler - umut - necati alacaksın..ve 2 3 sene kadro kurmana transfere gerek yok

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Dehşet olur sakat filan diyorlar ama ben inanmıyorum Muhammed çok iş yapar bizde.

Aynen,Cenk felan diyolar o da iyi topcu ama Muhammet ayrı ya,20 yasında daha,müthis kumas var,Arena da 4-2 yenildigimiz macta canlı izledim,müthis eleman...

730930_Galatasaray_SK.jpg

Seneye böyle bi kadro olacak gibi his var içimde

Muslera ve Burak satılacak sanki

Kazım geri döndügüne göre F.T Kazımı gözü kapalı 11e yazar

Ben beğendim hacı bu kadroyu.. hamitte olur kazım yerine.. Burak muslera satılsın tabi 40-45M gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt