Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arı - Kırmızılı takımın aylardır yoğun uğraş verdiği Brezilyalı sol bek transferinde anlaşma sağlandı, imzalar atılıyor.Galatasaray, Fluminense ile 4.4 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaştı.

Carlinhos ise 4 yıllık imza atacak.

Fatih Terim'in son yıllardaki en önemli gözdesi olan Carlinhos yılda 2.5 milyon euro kazanacak.

Galatasaray�Carlinhos transferini kısa süre içinde�duyuracak.

ne mal bunlar ya,yaziklar olsu... eski carlinhos haberi bu

Aynı haber,aynı başlıkla sitede vardı zaten.Şimdi içeriğini değiştirip 4.transfer diye duyurdular.Yakışmadı ama hayırlı olsun en azından iyi bir oyuncu transfer ettik.

Eski haberde tüm rakamlar bu kadar kesinmiydi ?

Şuan bitti diyolar ben sevindim açıkçası İnşallah Fatih Terim'in bu kadar ısrarlarının neticesi çok iyi olur ve beklediğimize değer...

Riera gitmedikçe sıkıntı yaşarız ya.

Olabilir Ardanın bir tane gs li arkadaşı mı var en yakın kankileri hep fb liler. Adam kendinden emin %100 diyor umre dönüşü imzalayacakmış ailesinden de onay almış. Yıllık 8 milyon euro gibi bir rakama kendini satmış olabilir. Eğer öyleyse yerli futbolcu olayında geride kalmış oluruz üstelik yabancı sınırlamasınada sanırım kuşlar bu yüzden bastırıyor en iyi yerlileri topluyorlar.

Ynt: Transfer Nöbeti

Arkadaş ne carlinyosu ya 10 yada 11 yabancı var takımda

Ne yapacaz biz bu kadar yabancıyı.

Takip etmeyin kardeşim.Niye pirim veriyorsunuz böyle adamlara.

Eğerki doğruysa,

Chedju,Carlinhos,Emre ve Erman kılınç transferleri bu transfer dönemininde egolarla dolu çorba bir transfer dönemi olduğu anlaşılıyor.

arkadaslar elistirmek istemiyorum da 365g24s neden bu kadar güveniyorsunuz..ilk o acikladi diyorsunuz

iyi de chedjou erman kilic duyumlari zaten günlerdir dolasiyordu

simdi buraya ben yazsam Nani galatsaray da hayirli olsun ve 20 gün sonra aciklansa ilk söyleyen benmi oluyorum? neyse...

Haber dogruysa hayirli olsun. Yabanci isimler aşağı yukarı belli, benim merak ettiğim alinacak yerli oyuncular kim olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt