Murat Terim
10 Numara!
- 8 Haziran 2011
- 14.941
- 827
- 1.428
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz site güvenilir mi hocam ?
Eğer haber doğruysa Carlinhos için 2.5 milyon yıllık ücret çok fazla değil mi yahu ?
Daha az olmasını umuyorum.
arkadaslar elistirmek istemiyorum da 365g24s neden bu kadar güveniyorsunuz..ilk o acikladi diyorsunuz
iyi de chedjou erman kilic duyumlari zaten günlerdir dolasiyordu
simdi buraya ben yazsam Nani galatsaray da hayirli olsun ve 20 gün sonra aciklansa ilk söyleyen benmi oluyorum? neyse...
Takip etmeyin kardeşim.Niye pirim veriyorsunuz böyle adamlara.
Eğerki doğruysa,
Chedju,Carlinhos,Emre ve Erman kılınç transferleri bu transfer dönemininde egolarla dolu çorba bir transfer dönemi olduğu anlaşılıyor.
2.5 milyon mu? bu adam Brezilya'da en fazla 1 milyon alıyordur. Bence pahalı. Tabi önemli olan vereceği katkı ama yine de fazla para![]()
basketboldan transfer Vassilis Spanoulis
Olabilir Ardanın bir tane gs li arkadaşı mı var en yakın kankileri hep fb liler. Adam kendinden emin %100 diyor umre dönüşü imzalayacakmış ailesinden de onay almış. Yıllık 8 milyon euro gibi bir rakama kendini satmış olabilir. Eğer öyleyse yerli futbolcu olayında geride kalmış oluruz üstelik yabancı sınırlamasınada sanırım kuşlar bu yüzden bastırıyor en iyi yerlileri topluyorlar.
Fatih hocanin Amrabat'ina dönmez insallah. 1 sene boyunca Amrabat,Amrabat,Amrabat dedigini biliyoruz. devre arasi dönen isimleri aliyoruz zaten, chedjou-carlinhos vs.
Takip etmeyin kardeşim.Niye pirim veriyorsunuz böyle adamlara.
Eğerki doğruysa,
Chedju,Carlinhos,Emre ve Erman kılınç transferleri bu transfer dönemininde egolarla dolu çorba bir transfer dönemi olduğu anlaşılıyor.
Aziz'in rüyalarını buraya taşımayın arkadaşlar kendi yatağında kalsın o