Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer haber doğruysa Carlinhos için 2.5 milyon yıllık ücret çok fazla değil mi yahu ?

Daha az olmasını umuyorum.

2.5 milyon mu? bu adam Brezilya'da en fazla 1 milyon alıyordur. Bence pahalı. Tabi önemli olan vereceği katkı ama yine de fazla para :)

Fatih hocanın kafasındaki ilk 18i çok merak ediyorum

arkadaslar elistirmek istemiyorum da 365g24s neden bu kadar güveniyorsunuz..ilk o acikladi diyorsunuz

iyi de chedjou erman kilic duyumlari zaten günlerdir dolasiyordu

simdi buraya ben yazsam Nani galatsaray da hayirli olsun ve 20 gün sonra aciklansa ilk söyleyen benmi oluyorum? neyse...

bende yazayım bişeyler ama, adamlar rakamına kadar yazıyor...

ayrıca duyum duyum diyosunuz beğenmiyosunuz. yalancı çıkarsa kendi kaybederr..

Takip etmeyin kardeşim.Niye pirim veriyorsunuz böyle adamlara.

Eğerki doğruysa,

Chedju,Carlinhos,Emre ve Erman kılınç transferleri bu transfer dönemininde egolarla dolu çorba bir transfer dönemi olduğu anlaşılıyor.

Neresinde ego var bu transferlerin?

2.5 mı?Bencede çok fazla.

2.5 milyon mu? bu adam Brezilya'da en fazla 1 milyon alıyordur. Bence pahalı. Tabi önemli olan vereceği katkı ama yine de fazla para :)

Teknik direktörü bırakmak istemiyor, Eboue bizim için neyse Fluminense için Carlinhos o. Ayrıca adam da çok kötü bir takımdan gelmiyor. Yani ikna etmek için parayı kullanmak lazım, yapıcak bişey yok.

Fatih hocanin Amrabat'ina dönmez insallah. 1 sene boyunca Amrabat,Amrabat,Amrabat dedigini biliyoruz. devre arasi dönen isimleri aliyoruz zaten, chedjou-carlinhos vs.

Olabilir Ardanın bir tane gs li arkadaşı mı var en yakın kankileri hep fb liler. Adam kendinden emin %100 diyor umre dönüşü imzalayacakmış ailesinden de onay almış. Yıllık 8 milyon euro gibi bir rakama kendini satmış olabilir. Eğer öyleyse yerli futbolcu olayında geride kalmış oluruz üstelik yabancı sınırlamasınada sanırım kuşlar bu yüzden bastırıyor en iyi yerlileri topluyorlar.

Renktaş o adam oyuncu. Tabi kendinden emin, rahat konuşacak. Belki sen takip etmiyorsun ama bu adam kendinden emin şekilde en az 10-15 transfer duyumu vermiştir. Sonuç? nerdeyse hiçbiri gerçekleşmedi :)

Eksik yerlerimizi kapattık işte.

Dany ve Riera oynuyordu, Chedjou ve Carlinhos oynayacak.

Al Gökhan İnler'i kapat transferi..

Bana rakamlar inandırıcı gelmiyor. Nerden biliyorlar bu kadar haberi ciddi spor siteleri böyle bir haber yapamıyor.

Takip etmeyin kardeşim.Niye pirim veriyorsunuz böyle adamlara.

Eğerki doğruysa,

Chedju,Carlinhos,Emre ve Erman kılınç transferleri bu transfer dönemininde egolarla dolu çorba bir transfer dönemi olduğu anlaşılıyor.

Ne alaka?

Eksik mevkilere transfer yapiyoruz. Chedjou-Carlinhos daha yaz dönemi Sneijder-Drogba gelmeden ismi dönenlerdi. Chedjou'nun bonservisini ucuza aldik, Carlinhos'un da yillik ücreti biraz fazla ama olsun.

Erman alternatif olarak ülke icerisindeki en iyilerden sayilir, bonservis ödemeden aldik. Emre Kilinc'ta bir potansiyel gördük ki aldik, genc oyuncu.

Neresi corba?? Fenerbahce gibi 50 tane orta saha almiyoruz.

Daha Necati-Umut-Jem Karacan bekliyorum minimum.

Administrative Contact:

Yirmidortsaat, Ucyuzaltmisbesgun [email protected]

Alisamiyen Sokak

Mecidiyekoy, Select a region GS 1905

Turkey

+90.53219051905

domain sorgulamada bu çıktı???:lol:

Arda fenere mi gidcekmiş?:asd: Aziz'in rüyalarını buraya taşımayın arkadaşlar kendi yatağında kalsın o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt